Recenzia: Otestovali sme Xiaomi Dreame T10 s hodinovou výdržou, má aj špeciálne tlačidlo

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

6. januára 2022 sme objednali z e-shopu Cafago Xiaomi Dreame T10 tyčový vysávač z EU skladu.

Kuriérska spoločnosť UPS balík prebrala 7. januára 2022.

12. januára balík bol úspešne doručený. Doba dodania od prebratia kuriérom bola 5 dní.

Keďže sa produkt nachádzal v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Tip: Z EU krajín nikdy nebudeš platiť colné poplatky, prečo je to tak? Poznáme odpoveď.

Balík k nám dorazil v neporušenom stave, približne za 5 dni z európskeho skladu. Avšak okrem pôvodného balenia vysávača, balenie vysávača bolo zabalené v ďalšom kartóne.

Narozdiel od Xiaomi Jimmy vysávačov, balenie Xiaomi Dreame vysávačov je v kartóne.

Každý komponent v balení je chránený ochrannou fóliou.

Celkovo v balení je 9 komponentov.

Poteší aj stojan, vďaka ktorému vysávač upevníte o stenu. Zo steny sa vysávač nabíja. Čiže stojan slúži ako dock nabíjacia stanica.

Káblik z nabíjačky sa pripája na bočnú stranu vysávača

Okrem nastavenia 3 režimov výkonu, u tohto vysávač ako u prvého sme sa stretli so zamykacím tlačítkom. 

To môžeme zaktívniť aj pri vypnutom vysávači, alebo aj keď máme vysávač zapnutý ho môžeme zaktívniť. Slúži na to, aby počas vysávania neustále sme nemuseli mať stlačený gombík zapnutia, vďaka tomu vysávač stále beží.

Vysávač ďalej ponúka výkon 20 000 Pa. Na jedno nabitie vydrží až 60 minút vysávania. Doba nabíjania je na úrovni 3 a pol hodiny.

Jeho cena v predaji sa pohybuje na úrovni 226.43€, poštovné je zadarmo. Produkt sa nachádza v nemeckom sklade e-shopu Cafago. Keďže sa produkt nachádza v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Tip: Z EU krajín nikdy nebudeš platiť colné poplatky, prečo je to tak? Poznáme odpoveď.

Pre presmerovanie do e-shopu a nákup použite počítač/notebook, vtedy máte nárok na našu podporu v prípade problémov, cez smartfón neobjednávajte. Z EU skladov tovar je doručený naozaj rýchlo napríklad: 17. január 2022 – otestovaná objednávka z EU skladu e-shopu Cafago, balík doručený za 5 dní

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi Dreame T10

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše