Recenzia: Xiaomi JIMMY HW8 Pro je najlepší umývací vysávač s 2 nádržkami na vodu, má aj vlastný pohon vpred!

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Z poľského skladu z e-shopu Geekbuying sme 8.1. 2022 objednali tyčový vysávač s mopom, model Xiaomi JIMMY HW8 Pro.

DPD kuriér ho z -shopu prebral 10.1. Vysávač bol úspešne doručený 13.1.2022. Doba dodania od odoslania z -shopu tak bola približne  3 dni.

Keďže sa produkt nachádza v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Tip: Z EU krajín nikdy nebudeš platiť colné poplatky, prečo je to tak? Poznáme odpoveď.

Balík k nám dorazil v neporušenom stave, približne za 3 dni z európskeho skladu. 

Každý komponent v balení je chránený ochrannou fóliou.

V balení sa nachádza samotný vysávač, rotačná umývacia hlavica navyše (celkovo v balení sú 2 ks), umývací prostriedok na podlahy, nabíjacia stanica, vďaka ktorej sa vysávač nabíja, EU adpatér, prídavný držiak slúžiaci ako stojan náhradnej hlavice.

Napájací adaptér sa do nabíjacej stanice pripája z bočnej strany

Na prednej strane vysávača sa nachádza nádržka na špinavú vodu. Táto nádržka slúži pre vysávanie tekutín. Po vysávaní jednoducho nádržka sa rozoberie a opláchne.

Zo zadnej strany vysávača sa vkladá batéria. 

Zo zadnej strany nižšie vysávač obsahuje nádržku na vodu zriedenú s umývacím prostriedkom. Umývací prostriedok sa nachádza priamo v balení k vysávaču.

Vysávač sa nabíja automaticky, stačí ho postaviť na stojan. Na displeji vysávača môžeme vidieť stav batérie.

Vysávač obsahuje 2 tlačidlá. Prvé slúži pre zapnutie vysávača, druhé slúži pre prepínanie režimov sily vysávania. Okrem toho vysávač obsahuje aj tlačidlo v držadle, ktoré služi pre rozprašovanie vody zriedenej s umývacím prostriedkom.

Na jedno nabitie vysávač vydrží 35 minút vysávania. Možno to je nízka hodnota v porovnaní s bežnými vysávačmi. Ale je na to viacero dôvodov. V prvom rade je vysávač ťažší keďže obsahuje aj nádržky na vodu. Ďalšia vec, ktorú sme pri testovaní zistili, že vysávač obsahuje ako keby pohon pri vysávaní. Vďaka rotujúcej hlavici na spodnej strane, vysávač akoby sám šiel dopredu. Vôbec ho nieje potrebné manuálne tlačiť. S týmto sme sa veru pri vysávačoch ešte nestretli. V danej cene je tento vysávač najlacnejší na trhu v porovnaní s inými vysávačmi s podobnými vlastnosťami. Ak by sme porovnávali s konkurenciou, u konkurencie je cena vyššia, napríklad model: Bissell CrossWave Pet Pro, ktorý sa predáva v cene 299.35€ – https://www.alza.sk/bissell-crosswave-pet-pro-2225n-d5477310.htm

Jeho cena sa pohybuje na úrovni 200.91€.

Vďaka kupónu: BGhw8proGR

cena klesne na hodnotu: 130.58€, poštovné je zadarmo. Keďže sa produkt nachádza v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Tip: Z EU krajín nikdy nebudeš platiť colné poplatky, prečo je to tak? Poznáme odpoveď.

Cz sklad máme aj priamo otestovaný: 22. júl 2022 – Otestovaná objednávka z CZ skladu na Banggoode, balík doručený len za 4 dni od odoslania

Produkt kúpite kliknutím na tlačítko nižšie, automaticky máte nárok na našu online podporu v prípade problémov.  Objednávajte z počítača alebo cez notebook, prípadne režim počítačového zobrazenia prehliadača v smartfóne, vtedy zaznamenáme, že ste produkt objednali prostredníctvom našej stránky.

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Banggood? Takto ho nájdeš

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše