Recenzia: Otestovali sme Xiaomi Doorbell 3 zvonček s funkciou rozpoznávania tváre, výdrž až 4 mesiace

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Z e-shopu TomTop nám dorazil z čínskeho skladu Xiaomi Doorbell 3 zvonček s funkciou rozpoznávania tváre. Predajca ponúka poštovné typu Duty Free, kedy sme ďalšie poplatky pri doručení neplatili.

Zvonček k nám dorazil za 12 dní.

 

Keďže je balík určený pre čínsky trh, adaptér je čínsky, ale predajca k balíku pribalil EU adaptér. Párovanie s aplikáciou Mi Home funguje bezproblémovo, potrebné je len mať prekliknutú lokalitu na Mainland in China.

Samotný držiak zvončeka je možné upevniť obojstrannou páskou, alebo skrutkami. Zvonček sa z držiaka demontuje špendlíkom stlačením dieky na hornej strane.

Párovanie s aplikáciou je jednoduché, v ponuke produktov vyberiete Xiaomi Doorbell 3 zvonček a pripojíte sa na vašu Wifi.

Záznamy su uchovávané na Cloud, zadarmo Xiaomi ponúka ukladanie na cloud za posledné 3 dni. 

V aplikácii pekne vidíte informácie napr. niekto je pred dverami, alebo niekto stlačil zvonček. Samozrejme vždy ak niektorá vec nastane, príde vám na smartfón notifikácia.

Otestovali sme aj funkciu rozpoznávania tváre. Prostredníctvom aplikácie naskenujete tvár a ak ste pred zvončekom, notifikácia vás informuje že práve vy alebo niekto z vašej rodiny sa nachádza pred zvončekom. Prekvapivo toto rozpoznávanie funguje tak ako má.

Nášho člena sme nazvali Peter a skutočne zvonček rozpoznal člena.

 

Zvonček ponúka množstvo nastavení napr. či má byť tlačidlo zvončeka podsvietené, alebo možnosť výberu tónu zvončeka, jeho hlasitosť.

Možné je nastaviť aj časy, v akom čase má byť video nahrávané v prípade pohybu.

Xiaomi zvonček vydrží na jedno nabitie až 4 mesiace používania. Nabíja sa USB C káblikom, ktorý nájdeme v balení.

Cena zvončeka sa pohybuje na úrovni 67.88€, poštovné Duty Free je zadarmo. Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi zvonček

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše