Recenzia: Xiaomi Mijia Featherlize je nádherný vysávač s výdržou 45 minút, nechýba nabíjanie z dock stanice na stene

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Z e-shopu Cafago k nám z nemeckého dorazil vysávač Xiaomi Mijia Featherlize.

Balík bol odoslaný DHL kuriérom 19.4.2022.

Doručený bol 22.4.2022, celková doba doručenia od odoslania bola 3 dni. Keďže sa produkt nachádza v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení sme neplatili. Tip: Z EU krajín nikdy nebudeš platiť colné poplatky, prečo je to tak? Poznáme odpoveď.

Balík k nám dorazil v neporušenom stave, približne za 3 dni z európskeho skladu.

Komponenty vysávača sú zvlášť balené v kartóne, nechýba ochranná fólia na všetkých komponentoch.

Celkovo v balení je 8 komponentov.

Poteší aj stojan, vďaka ktorému vysávač upevníte o stenu. Zo steny sa vysávač nabíja. Čiže stojan slúži ako dock nabíjacia stanica. Prípadne je možné nabíjať vysávač klasicky pripojením nabíjačky o vysávač.

Nabíjacia stanica zo spodku má konektor na nabíjanie, rovnaký konektor má aj samotný vysávač. Nabíjanie z dock stanice o stenu prebieha prostredníctvom plieškov na spodnej strane vysávača.

Okrem nastavenia 3 režimov výkonu, u tohto vysávač sme sa stretli so zamykacím tlačítkom. 

To môžeme zaktívniť aj pri vypnutom vysávači, alebo aj keď máme vysávač zapnutý ho môžeme zaktívniť. Slúži na to, aby počas vysávania neustále sme nemuseli mať stlačený gombík zapnutia, vďaka tomu vysávač stále beží.

V nižšej časti pod displejom je tlačítko, vďaka ktorému otvoríme zbernú nádobku, ktorá následne „vyskočí“. O to jednoduchšie je zbavenie sa nečistôt z nádobky. Je to azda najpraktickejšie zo všetkých ručných vysávačov.

Pri samotnom nabíjaní vysávača displej zobrazuje percentuálny stav nabíjania batérie. Taktiež aj LED diódky na batérii signalizujú stav nabíjania.

Samotná tyč má nádhernú čiernu štruktúru.

Samotný vysávač na jedno nabitie vydrží 45 minút vysávania, samozrejme v závislosti od zvoleného režimu vysávania. Jeho cena v nemeckom sklade sa pohybuje na úrovni 260.39€, poštovné je zadarmo. Keďže sa produkt nachádza v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Tip: Z EU krajín nikdy nebudeš platiť colné poplatky, prečo je to tak? Poznáme odpoveď.

Pre presmerovanie do e-shopu a nákup použite počítač/notebook, vtedy máte nárok na našu podporu v prípade problémov, cez smartfón neobjednávajte. Z EU skladov tovar je doručený naozaj rýchlo napríklad29. december – Otestovaná objednávka z CZ skladu na Banggoode, balík doručený len za 2 dni od odoslania

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi Mijia Featherlize

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše