Recenzia: Otestovali sme novinku až 60W Tronsmart Force X reprák s Micro SD slotom, USB slotom, výdrž 13 hodín, odolnosť voči vode

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


27. júla sme z Geekbuying objednali čerstvú novinku Tronsmart Force X z poľského skladu. Keďže produkt sa nachádzal v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení sme neplatili.  Tip: Z EU krajín nikdy nebudeš platiť colné poplatky, prečo je to tak? Poznáme odpoveď.

28. júla balík prebralo DPDčko. 1. augusta balík bol úspešne doručený. Celková doba dodania od odoslania boli 4 dni.

V balení nechýba audio jack kábel pre pripojenie napr. smartfónu, ďalší káblik USB C pre nabíjanie reproduktora. Nájdeme v balení aj popruh.

Na bočnej strane sa nachádza karabína pre upevnenie popruhu

Tlačidlá sa nachádzajú na hornej strane reproduktora

Tronsmart Force X je ideálny reproduktor, ktorý ponúka prehrávanie cez bluetooth, audio kábel, alebo prehrávanie z Micro SD karty. USB port slúži pre nabíjanie iných zariadení napr. smartfónu. Tronsmart Force X má výkon 60W, vďaka ktorému má skvelé basy. Nechýba mu aj vodeodolnosť typu IPX6, vďaka ktorej mu neuškodí dážď, alebo obliatie vodou. Všetky konektory sú chránené gumou. Výdrž má na úrovni 13 hodín. Zoberme aj skutočnosť že basy sú kvalitné.

Jeho cena sa pohybuje na úrovni 100.51€.

Vďaka kupónu: GKBTSHU03

cena klesne na hodnotu: 85.43€, poštovné je zadarmo.  Keďže sa produkt nachádza v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Tip: Z EU krajín nikdy nebudeš platiť colné poplatky, prečo je to tak? Poznáme odpoveď.

Pre presmerovanie do e-shopu a nákup použite počítač/notebook, vtedy máte nárok na našu podporu v prípade problémov, cez smartfón neobjednávajte. EU sklad na Geekbuying máme otestovaný: 22. júl 2022 – otestovaná objednávka z EU skladu e-shopu Geekbuying, balík doručený za 3 dní

Návod: Ako uplatniť zľavový kupón v e-shope Geekbuying

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše