Recenzia: Otestovali sme poriadnu beštiu, až 5600W BOYUEDA s rýchlosťou 85 km / hod., s dojazdom 130 km, nechýba až 425 hodnotení zákazníkov

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Ešte začiatkom augusta sme z českého skladu na Banggoode objednali 5600W BOYUEDA kolobežku. Keďže sa produkt nachádzal v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Tip: Z EU krajín nikdy nebudeš platiť colné poplatky, prečo je to tak? Poznáme odpoveď.

Doba dodania kolobežky od odoslania boli približne 4 dni.

Kolobežka dorazila riadne zabalená, bez poškodenia.

Samotná kolobežka bola chránená ochrannou penou, taktiež kolobežka bola obalená plastom, ktorý ju chráni pri prevoze.

V jej balení sa nachádzajú 2 EU nabíjačky, skrutkovače, 2 diaľkové ovládanie pre uzamknutie kolobežky. Pri zamknutom stave a pohybe kolobežky sa zapne alarm.

Na riadidlách sa nachádzajú dve brzdy, zvonček, pridávanie plynu. Na samotnom displeji nájdeme stav batérie, aktuálnu rýchlosť, možnosť prepínania 3 režimov jazdy. 

Na pravej strane nájdeme tlačidlo pre zapnutie svetiel, smerovky, klaksón.

Na ľavej strane riadidiel pod displejom sa nachádzajú 2 tlačidlá. ECO mód, vďaka ktorému jazda je menej výkonnejšia, s maximálnou rýchlosťou 25 km / hod. Ďalšie tlačítko je Single Dual, ktoré keď stlačíme fungujú oba elektromotory, aj na zadnej, aj na prednej strane. 

Pre začiatočníkov odporúčame použiť Single režím, pretože režim oboch kolies je brutálny. Pri váhe 50 kg kolobežky, plus jazdec, kolobežka ide na „koňa“, obrovský výkon.

Riadidlá sú výškovo nastaviteľné

Predné svetlá sú veľké, svietia dostatočne

Na zadnej a prednej strane nechýbajú kotúčové brzdy. Kolesa sú 11 palcové, i keď sú terénne, jazda po rovine je hladká, netrasie kolobežku.

Po stranách kolobežky nechýba LED osvetlenie, ktoré je možné vypnúť s tým, že vypnete aj samotné svietenie kolobežky. Nájdeme tu aj 2 konektory pre nabíjanie kolobežky, v balení nájdeme 2 EU adaptéry pre jej nabíjanie.

 V balení kolobežky nechýba sedanka, ako aj stojan

Na zadnej strane nechýbajú smerovky.

Kolobežka Boyueda patrí medzi najpredávanejšie terénne kolobežky na Banggoode, vďaka rýchlosti až 85 km / hod., s dojazdom 130 km. Znesie záťaž až 400 kg, takže je istota, že aj jazdec s vyššou váhou nebude mať s ňou problém. Nechýba jej až 425 hodnotení od zákazníkov. Výhodou je aj 2x ovládanie v balení, vďaka ktorému jednoducho uzamknete kolobežku, pri najmenšom pohybe sa spustí alarm.

Jej cena sa pohybuje na úrovni 1379.97€.

Vďaka kupónu: BG452cef

cena klesne na hodnotu: 1364.58€. Poštovné je zadarmo. Keďže sa produkt nachádza v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Tip: Z EU krajín nikdy nebudeš platiť colné poplatky, prečo je to tak? Poznáme odpoveď.

Cz sklad máme aj priamo otestovaný: 22. júl 2022 – Otestovaná objednávka z CZ skladu na Banggoode, balík doručený len za 4 dni od odoslania

Nezabudni, v tomto mesiaci máme aj darček: Zadarmo v tomto mesiaci k elektrickým kolobežkám a k e-bike praktický Xiaomi teplomer s ročnou výdržou na batériu, kompatibilný s appkou

Produkt kúpite kliknutím na tlačítko nižšie, automaticky máte nárok na našu online podporu v prípade problémov.  Objednávajte z počítača alebo cez notebook, prípadne režim počítačového zobrazenia prehliadača v smartfóne, vtedy zaznamenáme, že ste produkt objednali prostredníctvom našej stránky.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Kolobežka BOYUEDA

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Banggood? Takto ho nájdeš

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše