História značky FIIDO: Prichádza na trh najnovší model FIIDO X, máme aj 200 dolárový kupón

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


O značke FIIDO

Prvý e-bike FIIDO sa zrodil v roku 2017 a získal širokú pozornosť. Chce nielen poskytnúť cyklistom efektívnejšie možnosti dochádzania, ale aj príjemnejší zážitok z jazdy.

Rok 2019 bol svedkom zrodu veľmi očakávanej D11. Produktu D11 bol uvedený vo februári toho roku. Inžiniersky tím potvrdil konečný dizajnový faktor v apríli. Potom v máji vytvorili prototyp produktu. O tri mesiace neskôr v auguste bolo testovanie produktu ukončené. Nakoniec v novembri  továreň spustila hromadnú výrobu.

V júni 2020 spoločnosť spustila kampaň Indiegogo a úspešne vyzbierali 1 milión dolárov. Hromadná preprava začala 1. augusta v  a doručovanie prvéhoo modelu bolo od 1. septembra .

  • Jedinečný dizajn

Každý nezávisle vyvinutý a vyrobený elektrobicykel si zachováva formu a športové atribúty tradičných bicyklov pri extrémne nízkej hmotnosti. Vzhľadom na funkčnosť produktov je väčšina elektrobicyklov vybavená odnímateľnou skrytou batériou, ktorá je bezpečnejšia lítiová. Okrem toho konfigurácia asistenta, bezkomutátorového prevodového motora, efektívneho vektorového ovládača a 7-stupňovej prevodovky zaručuje stabilný výkon elektrobicyklov FIIDO. Čo sa týka prenosnosti, väčšina elektrobicyklov je skladacia, čo uľahčuje ich prenášanie, čo nepochybne zvyšuje pohodlie pri dlhých cestách.

V súčasnosti spoločnosť má štyri produktové rady: Smart, Off-Road, Mileage a Fun(?), ktoré sú žiadané pre viac jazdeckých scén. Trhové územie spoločnosti pokrýva viac ako 40 krajín vrátane USA, Veľkej Británie, Singapuru, Talianska, Francúzska a Číny.

  • Zákazník je vždy na prvom mieste

Prostredníctvom distribučného modelu priamej distribúcie k spotrebiteľovi vytvára Fiido pre zákazníkov nákladovo efektívnejší spôsob nákupu odstránením prebytku zo zastaraného dodávateľského reťazca.

Rozhodne nie sme prvou značkou, ktorá uviedla na trh elektrické bicykle na svete, no je tu jeden fakt, na ktorý sme hrdí – elektrické bicykle, ktoré sme vyrobili, si neustále získavajú najväčšiu spokojnosť zákazníkov. Implementácia tohto úspechu by mala byť pripísaná prísnemu výberu materiálu, prepracovanému baleniu počas prepravy a zvláštnemu dizajnu inžinierskeho tímu.

Práve preto, že Fiido berie ohľad na všetkých zákazníkov, môžete ľahko nájsť e-bike, ktorý vám najviac sadne, či už ste fotograf, programátor, architekt, úradník, podnikový úradník, športovec, študent, čerstvá matka alebo šofér.

  • Vízia spoločnosti FIIDO

Fiido kladie dôraz na to, že zákazníkom poskytuje zážitok z jazdy na elektrobicykloch, ktorý prekypuje pôžitkom, veselosťou, a čo je dôležitejšie,  cyklisti môžu získať sprievodné zdravotné výhody, keď si doprajú radosť z jazdy.

Veľkú pozornosť venuje spoločnosť aj duchovnému svetu jazdcov, ktorí si vyberajú produkty. Kultúrny prívlastok návratu k tradičnému tvaru bicykla a spokojnosť s cyklistikou sú nenahraditeľné bez ohľadu na to, ako sa časy menia.

Fiido Technology Co., Limited

Dizajn nového e-bike Fiido X, Fiido X nájdi svoj X faktor

Fiido X je elektrický bicykel dostupný na trhu, ktorý sa môže pochváliť viac ako desiatimi patentmi na inovácie. Tento e-bike vás štýlovo dopraví tam, kam potrebujete, vďaka jednodielnemu dizajnu rámu. Je tiež vybavený skrytou skladacou konštrukciou a prémiovou odnímateľnou batériou sedlovej trubice umiestnenou na posuvnej dráhe, čo umožňuje ľahké prenášanie batérie.

Jazdné vlastnosti

Fiido X je vybavený snímačom krútiaceho momentu pre citlivejšiu a intuitívnejšiu jazdu. Nízkoodporový tichý motor zároveň umožňuje ľahkú jazdu aj bez zapnutého napájania. Na zabezpečenie jazdného zážitku využíva Fiido aerodynamický dizajn, ktorý znižuje odpor vetra za akýchkoľvek podmienok. Fiido X má navyše batériu s dlhou výdržou, ktorá dokáže prejsť až 80 míľ na jednu cestu.

Pripravený na jazdu so zvýšenou bezpečnosťou

Jednou z najlepších vlastností tohto e-bicykla je to, aké ľahké je jeho nastavenie hneď po vybalení z krabice. Dizajn X zahŕňa 3-sekundovú technológiu skladania, ktorá uľahčuje skladovanie a prenosnosť. Ako samotný bicykel, tak aj ľahko inštalovateľná vymeniteľná batéria sa tešia ochrane bezkľúčového bezpečnostného systému pred krádežou. Na vrchol rebríčka jednoduchosti použitia má Fiido X vynikajúcu geometriu a sedlo, vďaka čomu je e-bike univerzálnej veľkosti pre každého s výškou 5,0 až 6,5 stopy.

Bezpečný a spoľahlivý spoločník

Fiido X je elektrobicykel nenáročný na údržbu určený na pravidelné jazdenie, takže sa nemusíte starať o čistenie a údržbu bicykla, má s ochranu proti prachu a vode, certifikáciu IP54. Pokiaľ ide o nočné jazdy, predné a zadné svetlá s X zaisťujú bezpečnosť jazdca. Obsahuje tiež hydraulické kotúčové brzdy, ktoré zvyšujú bezpečnosť svojou vynikajúcou brzdnou silou. Okrem toho má Fiido X bezpečnostnú certifikáciu EN15194 EÚ, ktorá zaisťuje bezpečnosť všetkých jazdcov na ich cestách. Tento e-bike je nevyhnutnosťou pre cestujúcich všade a bude tým najlepším dobrodružným spoločníkom.

Nové funkcie

1. Nový režim PAS0 (Zero power-assistance) pre hladkú jazdu 2. Vylepšený bezpečnostný systém s prístupovým kódom, ktorý obsahuje režim úspory energie.

Úprava dielov v porovnaní s predošlým modelom

1. Vylepšený merač umožňujúci MPH a KPH a vylepšený jas a počítadlo kilometrov

2. Kompletné 7-rýchlostné radenie Shimano

3. Vylepšené blatníky vyrobené z PP pre lepšiu odolnosť.

4. Vylepšené magnetické skladacie jednotky pre lepšiu spoľahlivosť a pohodlie

Vylepšený rám

1. +20% pevnosť rámu

2. Lepšia ochrana kábla – 60 % riziko poškodenia

3. Vylepšená skladacia svorka. Jednoduchšie použitie a úspora 3 sekundového času skladania.

 

Spoločnosť na trh prichádza s 2 verziami e-bike.

Fiido X s 250W motorom alebo s 350W motorom.

250W verzia obsahuje maximálnu rýchlosť na úrovni 25 km / hod. s dojazdom 130 km, zatiaľ čo 350W verzia ponúka rýchlosť na úrovni 32 km / hod. s dojazdom 110 km. Nosnosť oboch e-bike je na úrovni 120 kg.

Cena  predaji 350W verzie sa pohybuje na úrovni 1823.97€.

Cena  predaji 250W verzie sa pohybuje na úrovni 1823.97€.

E-bike získate o 200 dolárov lacnejšie vďaka použitiu nášho kupónu: FX20

Kupón bude platný od 23 – 26. októbra.

Produkt bude odosielaný z EU skladu bez ďalších poplatkov navyše pri doručení.

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše