Recenzia: Tribit AquaEase je veľmi pekný podsvietený vodotesný repráčik určený do kúpeľne, dorazil za 1 deň z EU skladu

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Prostredníctvom oficiálnej stránky Tribit.com sme objednali začiatkom decembra slušný repráčik Tribit AquaEase Shower, ktorý je stvorený pre počúvanie hudby v kúpeľni. Nechýba mu výdrž na úrovni až 18 hodín, nabíjanie prostredníctvom USB C, najnovší bluetooth 5.3, či certifikácia IPX7, vďaka ktorej vydrží ponorený pod vodou do hĺbky 1 m, po dobu 30 minút. Nechýba mu dokonca mikrofón pre príjem hovorov.

Balík UPS prebralo 6. decembra 2022, doručený bol 7. decembra. Celková doba doručenia od odoslania bol  1 deň z EU skladu.

 

 

Repráčik je možné dokonca spárovať s aplikáciou v smartfóne. Pre spárovanie so smartfónom slúži aplikácia Tribit, dostupná v Google Play Store alebo v Appstore.

Google Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thousandshores.tribit&hl=sk&gl=US

Appstore: https://apps.apple.com/us/app/tribit/id1581568796

Tribit AquaEase Shower je stvorený pre počúvanie hudby v kúpeľni. Nechýba mu výdrž na úrovni až 18 hodín, nabíjanie prostredníctvom USB C, najnovší bluetooth 5.3, či certifikácia IPX7, vďaka ktorej vydrží ponorený pod vodou do hĺbky 1 m, po dobu 30 minút. Nechýba mu dokonca mikrofón pre príjem hovorov.

Jeho cena sa pohybuje na úrovni 37.87€. Poštovné je v cene 4.74€. Produkt je odosielaný z EU skladu, keďže produkt sa nachádza v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte.

 

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše