Recenzia: Kospet Tank M2 sú odolné hodinky so 70 športovými aktivitami, nechýba certifikácia 5ATM, teraz len 84.89€ z pôvodnej ceny 119€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Ešte v decembri k nám dorazil nový model odolných hodiniek KOSPET TANK M2.

Niečo o značke KOSPET

Spoločnosť KOSPET bola založená v roku 2018 s pobočkami v Číne a v USA. Svoje globálne centrum výskumu, vývoja a prevádzky má v Shenzhene, svoje predpredajné centrum v Hong Kongu a centrum produktového dizajnu vo Washingtone, DC. Inteligentné hodinky KOSPET dnes možno nájsť nielen na hlavných platformách elektronického obchodu, kde generuje značka milióny predajov ročne, ale má aj hlboké partnerstvá s partnermi vo viac ako 70 krajinách po celom svete.

Hodinky dorazili v bublinkovej fólii,  ktorú je možné použiť aj druhý krát.

V balení k hodinkám nechýba ochranné sklo

Hodinky obsahujú angličtinu

Párovanie s hodinkami prebieha prostredníctvom QR kódu, ktorý oskenujete do aplikácie KOSPET FIT, ktorá je pre hodinky určená.

Hodinkám nechýba prijímanie hovorov

Pre spárovanie hodiniek slúži aplikácia KOSPET FIT:

iOS: https://apps.apple.com/us/app/kospet-fit/id6443482628

Android: https://apkcombo.com/kospet-fit/com.yc.kospetfit/

Možné je na hodinkách si nastaviť aj vlastné pozadie

Aplikácia ponúka desiatky rôznych watchfaces

Možné je nastaviť aj pripomienky pri zvýšenom tepe

Možné je aj monitorovať automaticky hladinu kyslíka v krvi

KOSPET TANK M2 hodinky podporujú až 70 športových aktivít. Hodinky majú certifikáciu 5ATM, vďaka ktorej odolajú tlaku hĺbky až 50 m pod vodou.  Ich displej je technológie IPS, 1.85 palcový. Vďaka použitiu tejto technológie displej je úspornejší, než u AMOLED displejov. Výdrž batérie je až 60 dní pri základnom používaní, pri bežnom dennom používaní je výdrž na úrovni 15 dní. Hodinkám nechýba aj mikrofón a reproduktor, vďaka ktorým je možné uskutočňovať aj hovory, prostredníctvom prepojenia so smartfónom.

Ďalej hodinkám nechýbajú funkcie ako: Monitorovanie spánku, krokomer, pripomienkovač sedenia, budík, počasie, ovládanie hudby, kalkulačka, neustále monitorovanie krvného tepu, monitorovanie kyslíka v krvi, počasie, notifikácie.

Cena hodiniek na oficiálnej stránke je teraz v zníženej cene 89.99 dolárov, čo je v prepočte 84.89€. Poštovné je zadarmo, bez ďalších poplatkov navyše pri doručení.

Ich cena v oficiálnom predaji na Aliexpresse sa pohybuje na úrovni 119.29€, poštovné je zadarmo. Cena je konečná.

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše