Recenzia: Oclean X Pro Digital je najnovší model zubnej kefky dokonca s češtinou, kompatibilná s aplikáciou, ponúka až 84 000 kmitov

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


V máji 2023 sme z oficiálnej stránky Oclean objednali najnovší model zubnej kefky Oclean X Pro Digital, Z európskeho skladu nám kefka dorazila približne za 7 dní (produkt sa nachádzal v EU sklade necestoval z Číny, i keď sledovacie číslo uvádza inak). Ďalšie poplatky navyše pri doručení sme neplatili.

V balení sa nachádzajú 4 nadstavce, magnetický držiak s nabíjaním, kedy je možné kefku nabíjať nielen zo zadnej strany magnetickým mechanizmom, ale aj zo spodnej strany, kedy aj na spodnej strane kefky nájdeme podporu pre bezdrôtové nabíjanie, na nabíjanie sa nachádzajú v balení 2 USB C kábliky, aj praktické púzdro

Obzvlášť strieborné prevedenie kefky je veľmi pekné

Zubnej kefke nechýba farebný dotykový displej s 3 prednastavenými režimami čistenia zubov

Zubnú kefku je možné spárovať s aplikáciou pre smartfón, aplikácia Oclean Care+:

iOS: https://apps.apple.com/sk/app/oclean/id1253819110?l=sk

Google Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yunding.noopsychebrushforeign&hl=pl

 

Samotnej aplikácii nechýba aj percentuálny ukazovateľ stavu batérie

V aplikácii sa nachádza aj kalendár v ktorom sa nachádzajú záznamy o čistení zubov

Možné je si nastaviť aj vlastný režim čistenia zubov vrátane časovača alebo intenzity čistenia

V samotnej aplikácii sa nachádza už veľa uložených profilov čistenia zubov

Dokonca kefke nechýba aj čeština

 

Oclean X Pro Digital verzia Set ponúka až 84 000 kmimtov za minútu, výdrž na úrovni 30 dní na nabitie. Samotné párovanie s aplikáciou Oclean Care+ je bezproblémové. Ak hľadáte zubnú kefku kompatibilnú s aplikáciou, tento model kefy je výborná voľba. Oclean má dlhoročné skúsenosti v oblasti elektrických zubných kefiek, stále za prijateľnú cenu oproti drahšej konkurencii.

Jej cena v oficiálnom predaji sa pohybuje na úrovni 109.90€, poštovné je zadarmo. Produkt sa nachádza v EU sklade. Keďže sa produkt nachádza v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Tip: Z EU krajín nikdy nebudeš platiť colné poplatky, prečo je to tak? Poznáme odpoveď.

Produkt kúpite kliknutím na tlačítko nižšie, automaticky máte nárok na našu online podporu v prípade problémov.  Objednávajte z počítača alebo cez notebook, prípadne režim počítačového zobrazenia prehliadača v smartfóne, vtedy zaznamenáme, že ste produkt objednali prostredníctvom našej stránky.

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše