Recenzia: Toto je Breo masér rúk kompatibilný s appkou, ideálny pre ľudí s osteoartrózou, s bolesťami kĺbov alebo so syndrómom karpálneho tunela

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Z e-shopu Amazon.de sme z EU skladu objednali zaujímavý masér rúk značky Breo, ktorý je dokonca kompatibilný s appkou pre smartfón. Keďže produkt sa nachádzal v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení sme neplatili. 

V balení k maséru sa nachádza 5 rukavíc, ktoré sú vhodné pre masírovanie. Ďalej v balení nájdeme manuál, nabíjací káblik

Masér je nabíjací, obsahuje dokonca displej, kde je možné nastaviť 5 režimov masírovania pri 3 rýchlostiach masírovania

Pre spárovanie so smartfónom slúži aplikácia Breo:

App Store: https://apps.apple.com/us/app/breo/id1129715680

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.breo.luson.breo&hl=en_US

Samotné spárovanie je bezproblémové

V aplikácii je dokonca možné nastaviť vlastné masírovanie, nie len predvolené uložené režimy

Breo masér obsahuje 5 samostatných airbagov, ktoré masírujú vašu ľavú alebo pravú dlaň. To umožňuje rýchle nafúknutie alebo vyfúknutie, presnejšie umiestnenie reflexných zón, dynamickejší tlak a príjemnejší zážitok z masáže.

Masáž prerušovaným pneumatickým tlakom jemne miesi vašu ruku, stimuluje krvný obeh v pažiach a zlepšuje pružnosť rúk a prstov. Veľmi užitočné pre ľudí s osteoartrózou, stuhnutosťou, bolesťami kĺbov alebo so syndrómom karpálneho tunela.

Masér obsahuje aj časovač na 5, 10 alebo 15 minút masáže.  Ľudia, ktorí užívajú lieky alebo majú zdravotné problémy, by sa mali pred použitím tohto produktu poradiť so svojím lekárom. Pre správne a bezpečné používanie tohto zariadenia si pozorne prečítajte návod na použitie.

Jeho cean v predaji v EU sklade sa pohybuje na úrovni 69.99€.

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše