Bezrámčekový Ulefone Future v predpredaji len za 178€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


cover

Spoločnosť Ulefone 19. apríla predstavila nový model smarfónu s názvom Future, ktorý bude ďalším konkurentom vlajkových lodí známych spoločností.
Ulefone Future prichádza s 5.5 displejom, s operačným systémom android 6.0. Srdcom zariadenia je  procesor Helio P10 MTK6755 taktovaný na 1.95GHz,samozrejme 64bitový, konektor USB C, podpora rýchlonabíjania, batéria má kapacitu 3000mAh.

Medzi hlavnými prednosťami zariadenia patrí bezrámčekový displej, ktorý je prezentovaný samotným výrobcom takým spôsobom, že zariadenie jednoducho budete ovládať jednou rukou ako keby ste ovládali 5 palcový smartfón.

Vďaka podpore rýchlonabíjania zariadenie nabijete len za 1 hodinu.

Displej je pokrytý sklom Gorilla Glass 3. Velkosť je 4GB a interné úložisko 32GB. Podpora dual sim samozrejmosťou, taktiež podpora pamäťových kariet až do kapacity 128GB. Ďalej je to 5mpx predná kamera a 16mpx zadná kamera. Menšou revolúciou vo svete smartfónov je čítačka otlačkov prstov na bočnej pravej strane zariadenia, na prednej strane sú 3 virtuálne tlačítka. Bluetooth 4.0, GPS, kompas, gyroskop a pod. Zariadenie je tým pádom pripravené na virtuálnu realitu.

4. mája Ulefone spustí na svojej webovej stránke predpredaj tohto zariadenia a cena v predpredaji je úžasných 199,99 dolárov, v prepočte 178€.

Zdroj: http://www.gizmochina.com

Odkaz na predpredaj: http://ulefone.com

Bežná cena je stanovená na 260€.

Už teraz v predobjednávke iného e-shopu je možné si Future predobjednať za cenu len 210€.

Strieborná verzia:

 

Zlatá verzia:

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše