Ďalšie fotky nového Xiaomi notebooku unikli na internet

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


img_0240

Už o 8 dní spoločnosť Xiaomi v Pekingu predstaví 2 nové zariadenia. Jedným bude nový smartón, ktorý sa bude volať Xiaomi Redmi Pro a ďalšie zariadenie prvý notebook od Xiaomi. Včera boli zverejnené fotografie tohto notebooku, ktorého dizajn bude podobný ako Apple Macbook.

Na obrázku vidíme, že kamera nie je umiestnená ako na väčšine notebookov na paneli displeja v strede v hornej časti, ale je umiestnená vľavo dole. Dizajn klávesnice a trackpadu je podobný Apple Macbookom. Notebook príde v dvoch veľkostiach 11 a 13 palcov s FHD displejom a procesorom Intel Core i7 s 8GB.

Notebook príde s 8GB pamäte RAM a bude dodávaný s operačným systémom Windows 10. Podľa ďalších informácií zo starších článkov spodná strana notebooku by mala byť plastová, zatiaľ čo vrchná strana vyrobená z kovu. Testy potvrdzujú, že grafická karta bude zvládať najnovšie herné tituly roka 2015, aj keď možno na nižších detailoch. Čo sa týka USB konektorov bude obsahovať konektor typu C, ktorým sa bude notebook aj nabíjať.

Očakávaná cena je na úrovni od 300 dolárov.

Ak by skutočne Xiaomi prestavil tento notebook s touto cenou, bolo by to skvelé.

img_0238

img_0239

Zdroj: http://www.gizchina.com/2016/07/18/are-these-the-first-leaks-of-the-xioami-laptop/

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše