Prvý notebook Xiaomi by sa mohol volať Mi Book Pro

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


img_0240

Už 27. júla spoločnosť Xiaomi predstaví svoj prvý vlastný notebook, ktorý bude hlavným konkurentom Apple Macbooku, teda aspoň kvalitným spracovaním a hlavne nízkou cenou oproti Macbookom.

Dnes sa na sociálnej sieti Weibo objavil obrázok, ktorý definuje vlastnosti notebooku. Samozrejme nemôžeme potvrdiť pravosť tohto obrázku.Specificatii9

Podľa špecifikácií je vidno, že notebook sa bude volať Mi Book Pro. Podľa predošlých informácií notebook by mal obsahovať operačný systém Windows 10, ale na tomto obrázku je práveže systém MIUI 8. Mohlo by sa jednať aj o upravenú verziu Androidu, ktorá by mala užívateľské rozhranie deskopu. Ďalej z obrázku je vidno, že grafická karta je použitá veľmi výkonná Nvidia GTX980M. RAM je až na úrovni 32GB.

Teoreticky by sa mohlo jednať o najvýkonnejší model Xiaomi notebooku.

Z predošlých informácií o novom Xiaomi notebooku vieme:

Notebook príde s 8GB pamäte RAM a bude dodávaný s operačným systémom Windows 10. Podľa ďalších informácií zo starších článkov spodná strana notebooku by mala byť plastová, zatiaľ čo vrchná strana vyrobená z kovu. Testy potvrdzujú, že grafická karta bude zvládať najnovšie herné tituly roka 2015, aj keď možno na nižších detailoch. Čo sa týka USB konektorov bude obsahovať konektor typu C, ktorým sa bude notebook aj nabíjať.

img_0239

img_0238

Zdroj: http://tablet-news.com/2016/07/19/xiaomis-first-laptop-will-be-called-mi-book-pro-gets-detailed-in-specs-and-leaked-in-pictures/

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše