Xiaomi Note 2 s bezrámčekovým displejom vyjde v auguste

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Xiaomi-Mi-Note-2-Smartphone-is-said-to-Feature-Samsung-Made-Amoled-Curved-Display-364x205

Spoločnosť Xiaomi v najbližších mesiacoch plánuje vydať hneď niekoľko nových smartfónov. Prvým smartfónom, ktorý bude najbližšie predstavený je Xiaomi Redmi Pro – prípadne názov Xiaomi Redmi Note Pro a vyjde už najbližšiu stredu 27. júla. Popri ňom spoločnosť Xiaomi predstaví aj prvý vlastný notebook.

Dlhšie už vieme, že spoločnosť Xiaomi pracuje aj na nástupcovi modelu Xiaomi Note a jeho názov bude Xiaomi Note 2 a príde vo viacerých verziách. Najvyššia verzia tohto zariadenia bude mať bezrámčekový displej. Podľa najnovších odhadov, ktoré boli zverjnené dnes tento model smartfónu vyjde už tento august.

Túto informáciu prostredníctvom sociálnej siete Weibo oznámil populárny čínsky analytik Pan Juitang, s rovnakou informáciou pred časom prišiel aj investor Xiaomi Liwan Jiang, takže tieto informácie oboch sa zhodujú.

Nový smartfón Xiaomi Mi Note 2 bude obsahovať výkonný procesor Snapdragon 821, displej s uhlopriečkou 5.5 palca, 6GB RAM. Tiež sa stretneme s duálnou kamerou. Cena zariadenia bude na úrovni 441 dolárov, zatiaľ nevieme či sa bude jednať o základnú verziu, alebo o verziu s bezrámčekovým displejom ale jedno je isté, spoločnosť Xiaomi sa týmto krokom snaží byť viac konkurencie schopná oproti ďalším spoločnostiam a ak by táto cena predstavovala smartfón s bezrámčekovým displejom predaje by neuveriteľne vzrástli.
xiaomi-mi-note-2-release-date

Zdroj: http://www.xiaomitoday.com/xiaomi-mi-note-2-might-launch-in-august-with-snapdragon-821/

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše