Xiaomi: Zadarmo vymeníme kryt Mi Note za bambusový

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Mi-Note-Bamboo-cover-upgrade-offer-768x458

Xiaomi minulý rok predstavilo unikátnu službu pre užívateľov modelu Mi Note získať zadarmo výmenu zadného krytu pri poškodení. Tento rok spoločnosť pripravila podobný program, kedy Mi Note užívatelia získaju úplne zadarmo službu výmeny zadného skleneného krytu za prírodný bambusový.

Služba začína 4. júla a končí 30. júla. Potrebné je, aby Mi Note užívatelia prišli do autorizovaného servisu v Číne a ich zadný kryt zo skla bude vymenený za prírodný bambusový zadarmo bez poplatkov. Avšak existuje tu niekoľko podmienok, ktoré je potrebné dodržať. Napríklad: každý užívateľ má nárok len na 2 upgrade zariadení.

Xiaomi v Číne má veľmi veľa užívateľov, ktorí sa budú snažiť tento upgrade využiť. Spoločnosť uviedla, že bambusové kryty na smartfóne Mi Note vyzerajú skutočne úžasne. Najkrajšie je to na bielej verzií.

Bambusový kryt je vodotesný a nebude sa deformovať rýchlo. Je vyrobený z najkvalitnejšieho prírodného bambusu nachádzajúceho sa v južnej časti Číny, ktorý je známy pre svoju pevnosť a jemnú textúru. Konštrukcia krytu má hrúbku 9mm a váhu o 5 gramov nižšiu oproti sklenenej verzií krytu.

Zdroj: http://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše