Spoločnosť LeEco vstupuje na trh USA, predstavila nový model Le S3

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


leeco-smartphones-1

Spoločnosť LeEco usporiadala vlastnú konferenciu v San Franciscu, kde bol predstavený tiež nový model smartfónu LeEco Le S3.

Smartfón Le Pro 3 je prvý smartfónom spoločnosti LeEco, ktorý oficiálne vstupuje na trh USA. LeEco Le Pro 3 bol oficiálne v Číne predstavený v septembri. Smartfón obsahuje najvýkonnejší mobilný procesor na trhu Snapdragon 821 taktovaný na 2.35GHz s grafickým procesorom Adreno 530 s taktom na 653MHz, ktorý dopĺňa až 6GB operačnej pamäte RAM. Nový smartfón je vyrobený z kovu a tenkosť zariadenia predstavuje mierku 7.5mm. Do tak tenkého zariadenia dokázala byť vsadená až 4070mAh batéria, čo je naozaj skvelé! Pre porovnanie model Xiaomi Redmi Note 3 je 8.2mm tenký, model Huawei Mate 8 7.9mm, takže aj tento faktor bude dôvodom na vysoké predaje. Behom 30. minút batériu nabijete do kapacity 2000mAh, čo predstavuje polovicu batérie, do plného nabitia smartfón nabijete za 1 a pol hodiny.

Na zadnej časti smartfónu sa nachádza logo ‘Le’, samozrejme fotoaparát, blesk a tiež snímač otlačkov prstov. A je tu jedna zmena, smartfón neobsahuje 3.5mm audio konektor. Smartfón disponuje USB Typom C konektorom, do ktorého prostredníctvom redukcie bude možné pripojiť slúchadlá. Uhlopriečka displeja predstavuje hodnotu 5.5 palca s FULL HD rozlíšením a panelom IPS. Tiež displej bude mať mierne 2.5 stupňové zahnutie. Zadný fotoaparát tu máme 16 megapixelový, predný 8 megapixelový. Čo sa týka konektivity smartfón bude obsahovať Dual Sim slot, wifi anténu, ktorá bude dosahovať rýchlosti technológie MIMO až do 866 Mbps. V LTE sieti je možná rýchlosť až 600Mbps. Smartfón sa predáva v 4 farebných prevedeniach a to strieborná, šedá, zlatá, ružová zlatá. Systém beží na Androide Marshmallow s nadstavbou EUI 5.8.

Cena smartfónu sa na území USA bude pohybovať v cene 399 dolárov.


Nová lacnejšia verzia smartfónu s názvom Le S3 obsahuje 5.5 palcový displej s Full HD rozlíšením, procesorom Snapdragon 652, 3GB RAM, 32GB interným úložiskom, 16 megapixelovou zadnou kamerou, 8 megapixelovou prednou kamerou. Ďalej je to batéria s kapacitou 3000mAh, s podporou Quick Charge 3.0, cena začína na 249 dolároch.

lepro3

Zdroj: http://www.gizmochina.com/2016/10/19/leeco-le-pro-3-debuts-us-newly-introduced-le-s3/

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše