Xiaomi znižuje ceny Redmi Pro, kúpite ho už za 180,92€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

redmi-pro-xiaomi

Spoločnosť Xiaomi v boji proti konkurencií sa rozhodla znížiť ceny modelu Redmi Pro. V domácej Číne cena smartfónu sa znížila až o 56€. Ceny boli upravené aj pre zahraničných kupujúcich, prostredníctvom internetových e-shopov tretích strán.

Xiaomi Redmi Pro disponuje 5.5 palcovým displejom vyrábaný technológiou OLED, je to prvý smartfón od Xiaomi, ktorý disponuje týmto typom displeja. Nájdeme tu duálny fotoaparát – jeden 13 megapixelový Sony IMX 258, další 5 megapixelový. Podpora pamäťových kariet.

Predná kamera je 5 megapixelová. Snímač otlačkov prstov je umiestnený na prednej strane zariadenia v domovskom tlačítku. Okraje displeja sú mierne zaoblené. Nájdeme tu konektor na nabíjanie typu USB C. Batéria v smartfóne je 4050mAh.

Aktuálna cena pre nás sa momentálne pohybuje na úrovni 180,92€ všetkých farebných prevedení s 32GB interným úložiskom a 3GB RAM. Verzia so 64GB interným úložiskom a 3GB RAM sa pohybuje v cene 209,54€. Smartfón navyše obsahuje slovenský jazyk a najnovší MIUI8. Objednávať môžete cez odkaz nižšie. Pri výbere typu dopravy cez spoločnosť DHL nebudete platiť ďalšie poplatky navyše.

Prejsť do e-shopu s produktom Xiaomi Redmi Pro v cene od 180.92€
V prípade otázok nás kontaktujte prostredníctvom online podpory v pravom dolnom rohu.

xiaomi-redmi-pro-live

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše