ZUK Edge oficiálne predstavený!

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


zuk-edge

Spoločnosť Lenovo pod svojou značkou ZUK oficiálne predstavila nový smartfón Edge. Poďme sa pozrieť na bližšie špecifikácie nového smartfónu.

Smartfón ZUK Edge prichádza s 5.5 palcovým displejom s rozlíšením Full HD,  kde displej pokrýva 86.4% prednej časti smartfónu. Procesorom smartfónu je Snapdragon 821 taktovaný na 2.35 GHz, ktorý beží na operačnom systéme Android 7.0 s nadstavbou ZUI 2.5. Zadný fotoaparát smartón obsahuje 13 megapixelový, predný 8 megapixelový. Snímač otlačkov prstov je skrytý pod sklom na prednej strane v domovskom tlačítku. Tiež tu máme snímač tepu pomocou zadného fotoaparátu. Na zadnej strane smartónu je odolné sklo miernym 2.5 stupňovým zahnutím.

Smartfón sa začne predávať v 2 variantách so 4 / 6GB RAM a 64GB interným úložiskom. Dual Sim samozrejmosťou. Smartfón obsahuje batériu s kapacitou 3100mAh s podporou rýchlonabíjania. Farebné varianty: keramická biela, titánová čierna. Cena začína na 330 dolároch 4GB RAM / 6GB úložisko, 6GB RAM / 64GB úložisko v cene 360 dolárov.

zuk-edge-ceramic-white

Smartfón už je možné objednať v Číne, oficiálny predaj do zvyšku sveta je plánovaný na 1. január 2017.

Zdroj: http://www.themobileindian.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše