Nový Huami (Xiaomi) náramok Amazfit Health Band si môžeš predobjednať! Bez poplatkov navyše pri doručení!

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Huami, ktorá je dcérskou spoločnosťou Xiaomi,  koncom apríla prišla na trh s vlastným náramkom! Šikovné náramky Xiaomi Mi Band sa predávajú pod značkou Xiaomi, ale v skutočnosti ich vyrába spoločnosť Huami. Taktiež na trhu poznáme aj Xiaomi Huami hodinky Amazfit.

A práve názov nového náramku je Amazfit Health Band. Mi Band 2 je známy svojou nízkou cenou, no v prípade Amazfit náramku cena produktu je vyššia. Náramok na jedno nabitie vydrží 7 dní, má certifikáciu IP67 vďaka ktorej je vode a prachu odolný. Obsahuje rovnaké funkcie ako Xiaomi Mi Band 2. Obsahuje vstavný čip EKG (elektrokardiogram), ktorý dokáže detegovať EKG kedykoľvek a kdekoľvek. 

Po synchronizácii sa údaje zobrazia na displeji smartfónu. Môže tiež zistiť variabilitu srdcovej frekvencie (HRV). Náramok tiež obsahuje  fotoelektrický snímač PPG pre nepretržité sledovanie srdcovej frekvencie a spánku. Náramok sa predáva vo farbe: čierna,  neskôr budú dostupné farebné prevednia zafírová modrá, ružová zlatá. Náramok spolupracuje so systémom iOS a Android.

Kliknutím SEM Prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi Huami Amazfit náramok v cene 127.79€

Odporúčame vybrať typ poštovného Netherlands Registred, kedy nebudete platiť ďalšie poplatky pri doručení

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše