Exkluzívna zľava pre čitateľov: bezrámčekový Ulefone Future vďaka kupónu len za: 151.29€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

screenshot_2

Spoločnosť Ulefone v minulom roku predstavila nový model smarfónu s názvom Future, ktorý je ďalším konkurentom vlajkových lodí známych spoločností.
Ulefone Future prichádza s 5.5 displejom, s operačným systémom android 6.0. Srdcom zariadenia je procesor Helio P10 MTK6755 taktovaný na 1.95GHz,samozrejme 64bitový, konektor USB C, podpora rýchlonabíjania, batéria má kapacitu 3000mAh.

Medzi hlavnými prednosťami zariadenia patrí bezrámčekový displej, ktorý je prezentovaný samotným výrobcom takým spôsobom, že zariadenie jednoducho budete ovládať jednou rukou ako keby ste ovládali 5 palcový smartfón.

Vďaka podpore rýchlonabíjania zariadenie nabijete len za 1 hodinu.

Displej je pokrytý sklom Gorilla Glass 3. Velkosť RAM je 4GB a interné úložisko 32GB. Podpora dual sim samozrejmosťou, taktiež podpora pamäťových kariet až do kapacity 128GB. Ďalej je to 5mpx predná kamera a 16mpx zadná kamera. Zaujímavosťou s pomedzi smartfónov je čítačka otlačkov prstov, ktorá je umiestnená na bočnej pravej strane zariadenia, na prednej strane sú 3 virtuálne tlačítka. Samozrejmosťou je Bluetooth 4.0, GPS, kompas, gyroskop a pod. Zariadenie je tým pádom pripravené na virtuálnu realitu.

Smartfón sa predáva v sume 160.19€ v rámci výpredajov, bežná cena sa pohybovala na úrovni okolo 170€. Vďaka nášmu kupónu s názvom: Future4G cena smartfónu klesne na hodnotu: 151.29€.

Počet kupónov je obmedzený na 30 kusov

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Ulefone Future

Pri výbere poštovného typu Netherlands Post Registred nebudete platiť dodatočné poplatky pri doručení

screenshot_3

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše