MIUI9: nové funkcie na videách!

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


A je to tu! Konečne máme možnosť reálne na videách vidieť nové funkcie systému MIUI9!

Už pred časom CEO Lei Jun prezradil, že nový systém bude rýchlejší, stabilnejší. A tak sa aj stalo. Systémové zdroje sú viac optimalizované, usporiadané. Nový systém MIUI vyhodnotí, ktoré aplikácie používate najčastejšie a ich používanie bude rýchlejšie.

Univerzálny režim vyhľadávania: na základe kľúčových slov bude možné vyhľadávať obrázky v galérií na základe lokality, udalostí, ľudí.

Otváranie aplikácií získa oproti MIUI8 novú animáciu

Smart Asistent: na základe kľúčových slov bude možné vyhľadávať obsah v smartfóne, či už kontakty, udalosti, obrázky, dokumenty.

Smart app launcher: táto funkcia umožňuje na základe obsahu v otvorenej aplikácií vyhodnotiť v akej aplikácií by najpravdepodobnejšie ste uvedený obsah použili a tak sa vám zobrazí mini aplikácia, v ktorej by ste najpravdepodobnejšie daný obsah použili.

Nový systém ďalej získava možnosť rozdelenia obrazovky pre dve aplikácie, možnosť zmazávanie predinštalovaných aplikácií.

Na videách z prezentácie nižšie, možete vidieť, že nový systém MIUI9 je skutočne najrýchlejšou mobilnou Android nadstavbou.

Jednoduchšia editácia domácej obrazovky

Nové témy

Rozdelenie obrazovky pre dve aplikácie

 


Zdroj: http://en.miui.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše