Moto Z2 Force oficiálne: Snapdragon 835 s cenou 720 dolárov

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Lenovo prichádza na trh s novým modelom smartfónu s názvom Moto Z2 Force. Poďme sa pozrieť na bližšie špecifikácie.

Moto Z2 Force prichádza s 5.5 palcovým displejom s rozlíšením 2K. Zadná strana smartfónu je vyrobená z brúseného kovu. Tento model obsahuje dokonca najvýkonnejší mobilný procesor Snapdragon 835, nechýba 4GB RAM, 64GB interné úložisko. Táto konfigurácia je určená pre USA.

Zvyšok sveta dostane 6GB RAM, 64GB alebo 128GB interné úložisko. Taktiež nový model obsahuje Micro SD slot. Tento nový model neobsahuje audio jack, v balení nájdeme redukciu, na nabíjanie poslúži USB konektor typu C.

Smartfón obsahuje batériu s kapacitou 3500mAh. Hlavný fotoaparát smartfónu je duálny, 12 megapixelový so snímačom Sony IMX386. Predný fotoaparát smartfón obsahuje 5 megapixelový. Smartfón príde vo farebných prevedeniach: super čierna, jemne zlatá, mesačná sivá. Smartfón do predaja vstupuje 10. augusta. Vďaka najvýkonnejšiemu mobilnému procesoru ale cena smartfónu je na úrovni až 720 dolárov.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše