Xiaomi Redmi Note 4X s kupónom za 121.50€, bez poplatkov navyše

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

matte

Dnes sme si pre našich čitateľov pripravili zľavový kupón pre matnú čiernu farebnú variantu modelu Xiaomi Redmi Note 4X.

Model Xiaomi Redmi Note 4X obsahuje 5.5 palcový displej s rozlíšením Full HD s miernym 2.5 stupňovým zahnutím. Procesorom smartfónu je Snapdragon 625. Kapacita batéria dosahuje úroveň 4100mAh. Zadný fotoaparát tu nájdeme 13 megapixelový, predný 5 megapixelový. Ďalej tu máme slot pre 2 simkarty, alebo 1 simkarta + micro karta. Snímač otlačkov prstov na smartfóne je umiestnený na zadnej strane.

Cena modelu Xiaomi Redmi Note 4X s 3GB RAM a 32GB ROM v matnom čiernom farebnom prevedení sa pohybuje v sume 133.65€. Vďaka kupónu s názvom: NOTE4XGB1 cena smartfónu klesne na úroveň skvelých: 121.50€. Taktiež je platný aj kupón: NoteK4XJ. Pri poštovnom typu EU Express nebudete platiť ďalšie poplatky pri doručení smartfónu.

 

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi Redmi Note 4X matná čierna

Nezabudnite nás informovať o vašej objednávke a získate 8 dolárový zľavový kupón na ďalší nákup zadarmo

V spolupráci so zahraničným e-shopom Gearbest sme si pre čitateľov pripravili menší darček. Je ním 8 dolárový zľavový kupón po objednávke hociktorého Xiaomi smartfónu z webového e-shopu Gearbest.com.

Potrebné je:

  1. Objednať si Xiaomi smartfón z webovej stránky Gearbest
  2. Následne na náš e-mail admin@xiaomiphone.sk nám zaslať číslo objednávky a vašu e-mailovú adresu registrovanú v e-shope Gearbest, pod ktorou nakupujete.
  3. Do 48 hodín Vám na účet Gearbest bude pripísaná čiastka 8 dolárov na nákup – pri momentálnom kurze to vychádza približne 6.86.

Po pripísaní na účet ak budete objednávať ďalší tovar, pod kolonku platby sa vám zobrazí možnosť GB Gift Card, kde vyberiete daný kupón a použijete ho.

Kupón môže byť použitý na kúpu hociakého tovaru.

Ponuka platí od 24. júla 16:25 hod. , do 31. júla 2017.

V prípade otázok nás kontaktujte v online podpore.

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše