Xiaomi MI7: prvý koncept odhaľuje bezrámčekový dizajn smartfónu

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Xiaomi len nedávno predstavila vlajkovú loď model Xiaomi Mi6 a už sa objavil nový koncept, ako by mohol vyzerať nástupca modelu.

Podľa obrázku môžeme vidieť, že pomer displeja voči prednej strane je na omnoho väčšej úrovni ako u modelu Xiaomi Mix, alebo u nového Samsung Galaxy S8. Pomer displeja je na úrovni 18:9. Zadná strana na tomto koncepte je veľmi podobná aktuálnemu modelu Xiaomi Mi6. Čiže smartfón má 3D zahnutie, dizajn duálneho fotoaparátu je mierne pozmenený.

Keďže aktuálny model Xiaomi Mi6 neobsahuje audio jack, s pravdepodobnosťou nebude ani u pripravovaného modelu Xiaomi Mi7. S istotou u tohto smartfónu spoločnosť zvýši odolnosť voči vode, vďaka čomu bude obsahovať certifikáciu IP68. Očakáva sa tiež oveľa lepší predný fotoaparát, ktorý by mohol nahrávať videá vo formáte 2K.

Smartfón tento rok samozrejme neočakávajme. Očakávajme obdobie marec 2018. Vtedy by mohol prísť na trh najvýkonnejší mobilný procesor Snapdragon 845, ktorý by u nového modelu mohol byť súčasťou. Ďalej môžme počítať s minimálne 6GB RAM, určite bude dostupná aj varianta s 8GB RAM. Interné úložiská s kapacitou 64, 128 alebo 256GB.

Zdroj: http://www.xiaomiphone.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše