Xiaomi začne spolupracovať so Samsungom pre dodávanie OLED panelov

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Najnovšie informácie naznačujú ďalšiu veľkú spoluprácu.

Spoločnosť Xiaomi údajne vytvára nové partnerstvo so spoločnosťou Samsung Display s cieľom získať milióny OLED panelov pre svoju vlajkovú loď, ktorá príde na trh v budúcom roku. Čínsky gigant Xiaomi ponúka špičkové zariadenia za prijateľné ceny, často oveľa lacnejšie ako konkurenčné mobilné telefóny s porovnateľnými špecifikáciami. Navyše spoločnosť Apple nedávno taktiež podpísala dodávateľskú zmluvu so Samsung Display pre OLED panely nových iPhonov.

Spoločnosť Xiaomi údajne chcela najskôr spolupracovať so spoločnosťou LG Display. Keďže plány spoločnosti LG Display pre založenie novej výrobnej továrne zaznamenali určité oneskorenia, dohoda bola zrušená. Takže spoločnosť Xiaomi musela hľadať iného partnera. Nová správy z Kórey potvrdili, že nový partner Xiaomi je Samsung Display, ktorý dodá niekoľko miliónov 6.01-palcových OLED displejov pre vlajkovú loď spoločnosti Xiaomi v budúcom roku.

Samsung údajne začne dodávať displeje v decembri, kedy by spoločnosť mala dodať jeden milión panelov a ďalej pokračovať v januári 2018 s ďalšími 2.2 miliónmi panelov. Zatiaľ nie sú k dispozícii žiadne ďalšie informácie týkajúce sa vlajkového smartfónu Xiaomi pre budúci rok.

Zdroj: https://www.androidheadlines.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše