Predaje Xiaomi sa zvýšili o 58%, najlepšie smartfóny tohto roku prichádzajú

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


CEO Xiaomi Lei Jun

Tržby spoločnosti Xiaomi sa v tomto roku zvýšili vďaka efektívnemu online marketingu, tak aj vďaka novým kamenným obchodom.

Spoločnosť Xiaomi za 3 kvartál tohto roku, čiže mesiace: júl, august, september môže predať až 25 – 30 miliónov kusov smartfónov. Spoločnosť Xiaomi neustále vyvíja nové modely smartfónov, ktoré sú konkurencieschopné. Vyznačujú sa hlavne kvalitným spracovaním a nízkou cenou oproti konkurencií.

Veľmi úspešným smartfónom sa stal vlajkový model Xiaomi Mi6, ale aj nedávno predstavený Xiaomi Mi5X. Nezabúdajme, že v septembri prídu nové modely pravdepodobne model: Xiaomi Redmi 5, Xiaomi Redmi Note 5, Xiaomi Mix. V októbri, alebo v novembri môžme počítať s modelom Xiaomi Note 3, taktiež aj vylepšenú variantu modelu Xiaomi Mi6, model Xiaomi Mi6S.

Podľa spoločnosti Strategy Analytics spoločnosť Xiaomi predala v 2. kvartáli 23.2 miliónov smartfónov, čo je medziročný nárast až o 58% v porovnaní s rovnakým obdobím minulého roku. CEO Xiaomi Lei Jun má za cieľ v tomto roku predať 100 miliónov smartfónov.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše