Bluboo S8+ príde v októbri

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Bluboo v júli predstavila nový model smartfónu Bluboo S8, ktorého dizajn je veľmi podobný Samsungu Galaxy S8.

Tentokrát spoločnosť Bluboo plánuje prísť na trh s verziou Plus, ktorá nezíska 5.7 palcový displej ako u menšej varianty, ale tento model bude obsahovať 6 palcový displej. Taktiež sa zvýši kapacita RAM z 3GB na 6GB. Tiež interné úložisko z 32GB na 64GB. Prilepší si aj batéria, ktorá bude dosahovať kapacitu 3600mAh.

Bluboo S8 prichádza s 5.7 palcovým HD+ displejom s rozlíšením 1440*720 pixelov. Smartfón obsahuje procesor Mediatek MTK6750T taktovaný na frekvenciu 1.5GHz. Model obsahuje 3GB RAM, 32GB interné úložisko, ktoré je možné rozšíriť pomocou Micro SD kariet až do kapacity 256GB. Samozrejmosťou je podpora Dual Sim. Hlavný fotoaparát smartfónu je duálny 13 megapixelový, predný fotoaparát 5 megapixelový. Kapacita batérie dosahuje úroveň 3450mAh. Na nabíjanie slúži USB konektor typu C. Snímač otlačkov prstov sa nachádza na zadnej strane smartfónu.  Model prichádza vo farebnom prevedení: modrá, zlatá, čierna.

Zdroj: http://www.gizchina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše