MGCOOL Explorer Pro 2: nová 4K kamerka s cenou len 50.52€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť MGCOOL, ktorá sa zaoberá predajom cenovo priaznivých akčných kamier prichádza na trh s novým modelom kamerky.

Je ním model MGCOOL Explorer Pro 2, ktorý obsahuje 2 palcový dotykový displej. Kamerka ďalej obsahuje širokouhlý objektív nazývaný 6G Sharkeye, ktorý dokáže zachytiť obrázky a videá s menej skresleným vzhľadom. Práve tento objektív Sharkeye je vraj lepší ako pri GoPro Hero 4, pokiaľ ide o šírku záberu, prenos svetla a presnosť farieb.

Akčná kamerka obsahuje 16 megapixelový snímač Sony IMX179, ktorý umožňuje užívateľom zaznamenávať videá v prostrední s nízkym osvetlením bez toho, aby bola znížená kvalita. Touto kombináciou je možné zachytiť videá vo vysokej kvalite až do 170 stupňového záberu. Nahrávanie videí je v rozlíšeniach: 4K pri 25fps, Full HD videá pri 60fps, HD videá pri 30fps a 60fps.

Kamerka podporuje karty Micro SD až do kapacity 64 GB, je vodotesná až do hĺbky 30 metrov pod vodou, vďaka vodotesnému púzdru v balení. Kapacita batérie je na úrovni 1050mAh, ktorá umožňuje nepretržité nahrávanie videa vo formáte 4K po dobu 100 minút. Tiež obsahuje aj Wifi modul pre spárovanie so smartfónom. Kamerka prichádza v dvoch farebných prevedeniach: čierna, strieborná.

Kamerka vstúpila do predpredaja v zahraničnom e-shope v cene 50.52€. Taktiež je možný výber poštovného typu: EU Express, kedy neplatíte ďalšie poplatky pri doručení.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom MGCOOL Explorer Pro 2 4K kamerka

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše