Kupón: Xiaomi Miband 2 za 13.67€ z pôvodných 21.36€, poštovné 0.13€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Screenshot_1

Máme kupón pre náramok Xiaomi Band 2.

Oproti predchádzajúcemu modelu Mi Band 1S sa nová generácia náramku líši, že obsahuje displej, na ktorom je možné zobrazovať rôzne funkcie, či už srdečný tep, čas, stav batérie, spálené kalórie, krokomer.

V aplikácií vo smartfóne je možné ďalej nastavovať notifikácie pre hovory, sms, budík, pripomienky, notifikácie ďalších aplikácií. Náramok tiež monitoruje váš spánok a je vode-odolný.

Ďalšia skvelá funkcia, ktorou tento náramok disponuje (rovnako ako u predchádzajúceho modelu) je odomknutie Xiaomi telefónu bez nutnosti zadávania hesla alebo otlačku prsta. Čiže ak máte náramok na ruke Xiaomi telefón odomknete bez nutnosti verifikácie. Čo sa týka baterky, tak jej výdrž bola stanovená na 20 dní.

Cena náramku Xiaomi Band 2 sa aktuálne predaji pohybuje v sume 21.36€, vďaka kupónu s názvom: BFRIGR16 predajna cena klesne na fantastických 13.67€.  v cene 0.13€.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi MiBand 2

Návod: ako použiť zľavové kupóny v e-shope

Počet kupónov je obmedzený, odporúčame zadávať kupón cez počítač prostredníctvom prehliadača Firefox alebo Google Chrome

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše