Kupón: Xiaomi Redmi Note 4X len za 99.62€ z pôvodných 111.65€, 10 dolárový poukaz zadarmo

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Xiaomi Redmi Note 4X

Model Xiaomi Redmi Note 4X obsahuje 5.5 palcový displej s rozlíšením Full HD s miernym 2.5 stupňovým zahnutím. Procesorom smartfónu je Snapdragon 625. Kapacita batéria dosahuje úroveň 4100mAh. Zadný fotoaparát tu nájdeme 13 megapixelový, predný 5 megapixelový. Ďalej tu máme slot pre 2 simkarty, alebo 1 simkarta + micro karta. Snímač otlačkov prstov na smartfóne je umiestnený na zadnej strane.

Cena modelu Xiaomi Redmi Note 4X s 3GB RAM a 16GB ROM v šedom farebnom prevedení sa pohybuje v sume 111.65€.

Vďaka kupónu s názvom: HSCxmas103 cena smartfónu klesne na úroveň skvelých: 99.62€.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu so smartfónom Xiaomi Redmi Note 4X 16GB varianta

Návod: ako použiť zľavové kupóny v e-shope

Paráda! Gearbest prepláca DPH!

Odporúčame vybrať poštovné typu Belgium Registred, ktoré je zadarmo. Ak by balík skončil na colnici, potrebné je platiť 20% DPH zo sumy objednávky, zahraničný e-shop Gearbest Vám tieto poplatky preplatí. Pre preplatenie je potrebné kontaktovať technickú podporu Gearbestu a zaslať im doklad o zaplatení. Následne Vám bude čiastka preplatená. Prípadne kontaktujte nás v online podpore a pomôžeme Vám.

V spolupráci so zahraničným e-shopom Gearbest sme si pre čitateľov pripravili menší darček. Tento mesiac ponúkame až 10 dolárový poukaz po objednávke hociktorého Xiaomi smartfónu z webového e-shopu Gearbest.

Potrebné je:

  1. Objednať si Xiaomi smartfón z webovej stránky Gearbest.
  2. Následne na náš e-mail admin@xiaomiphone.sk nám zaslať číslo objednávky a vašu e-mailovú adresu registrovanú v e-shope Gearbest, pod ktorou nakupujete.
  3. Do 48 hodín Vám na účet Gearbest bude pripísaná čiastka 10 dolárov na nákup – pri momentálnom kurze to vychádza približne 8.52.

Po pripísaní na účet ak budete objednávať ďalší tovar, pod kolonku platby sa vám zobrazí možnosť GB Gift Card, kde vyberiete daný poukaz a použijete ho.

Poukaz môže byť použitý na kúpu hocijakého tovaru. Poukaz funguje spôsobom, že do hodnoty 10 dolárov, čiže 8.52, môže byť maximálna konečná suma objednávky. Čiže v objednávke môže byť viac produktov, ale len do konečnej výslednej sumy 10 dolárov. Napríklad produkty z kategórie: https://www.gearbest.com/zone-deals.html

Ponuka platí pre objednávky od 13. decembra 17:00 hod. , do 31. decembra 2017 – uplatnenie 10 dolárového kupónu platí len v tomto termíne, dodatočné uplatnenie po tomto termíne spätne sa nenastavuje. 10 dolárový kupón nemá dobu expirácie, môžete ho použiť aj po termíne 31. decembera.

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše