Modul pre bezdrôtové nabíjanie Xiaomi Mi7 je už vo výrobe

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Už v prvých mesiacoch budúceho roku môžme očakávať príchod nového vlajkového modelu spoločnosti Xiaomi, model Mi7.

Nový model Xiaomi Mi7 podľa nových informácií skutočne získa bezdrôtové nabíjanie. Túto informáciu potvdrila spoločnosť Shanghai Dragon flag Technology Co prostredníctvom WeChat aplikácie.

Xiaomi Mi 7 will support wireless charging. It will be using the program of the United States IDT. The support of wireless charging module is already in mass production and will release before the Spring Festival 2018. 

Podľa informácií nabíjací modul sa už vyrába a začne sa dodávať pre montáž pred jarným festivalom, ten je v Číne 15. februára.

Ako mnoho vlajkových smartfónov súčasnosti aj nový model Xiaomi Mi7 získa pomer displeja na úrovni 18:9. Nedávne informácie odhalili, že smartfón Xiaomi Mi7 získa 2 uhlopriečky displeja. Menší model získa 5.65 palcový displej, model Plus získa 6.01 palcový displej. Táto informácia je skvelou správou, pretože mnoho ľudí stále uprednostňuje smartfóny, ktoré sa lepšie držia v ruke. Nebude chýbať vlajkový procesor Snapdragon 845.

O kapacite batérie sa špekuluje, že menší model získa 3200 mAh batériu, verzia Plus získa 3500 mAh batériu. Nebude chýbať RAM s kapacitou 6GB. Hlavný fotoaparát nové modely získajú duálny 20 a 12 megapixelový, so snímačom Sony IMX380 a Sony IMX350.

Podľa informácií dátum spustenia predaja je naplánovaný na marec – apríl 2018 v cene približne 346, varianta Plus v cene približne 384€.

Zdroj: http://www.xiaomitoday.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše