Spoločnosť Xiaomi oficiálne spustila aktualizáciu modelu Mi A1 na Android Oreo

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Smartfón Xiaomi Mi A1 získava konečne aktualizáciu na Android Oreo.

Počas predstavenia smartfónu spoločnosť potvrdila, že smartfón neskôr získa aktualizáciu na Android Oreo.

Tentokrát spoločnosť Xiaomi oficiálne prostredníctvom Twitter účtu oznámila, že smartfón Xiaomi Mi A1 získava aktualizáciu na Android Oreo. Potrebné je, aby v smartfóne bola nainštalovaná najnovšia aktualizácia verzie 7.12.19, následne bude možná aktualizácia na Android Oreo.

Ľudia z portálu TelecomTalk už mali možnosť otestovať novú aktualizáciu, ktorá prináša hneď niekoľko noviniek vrátane picture-in-picture, notifikačných diódiek, pribudla dokonca funkcia rýchlonabíjania.

Pri testovaní sa zistilo, že smartfón sa nabije približne za 92 minút, pred inštaláciou aktualizácie to bolo približne 2 hodiny. Treba však poznamenať, že testovanie bolo realizované prostredníctvom OnePlus nabíjačky, nie je isté, či nabíjačka v balení k smartfónu podporuje rýchonabíjanie Quick Charge 3.0.

Xiaomi Mi A1 prichádza s 5.5 palcovým displejom s rozlíšením Full HD, procesorom Snapdragon 625, RAM s kapacitou 4GB, interným úložiskom s kapacitou 32GB alebo 64GB. Smartfón obsahuje batériu na úrovni 3080mAh. Snímač otlačkov prstov nájdeme na zadnej strane smartfónu. Nechýba duálny fotoaparát 12 megapixelový, ktorý podľa spoločnosti je veľmi podobný fotoaparátu v smartfóne iPhone 7 Plus. Smartfón má krásne kovové prevedenie a je tenký len 7.3mm. Farebné prevedenia: čierna, zlatá, ružová zlatá. Na nabíjanie slúži USB port typu C. Matné čierne prevedenie nezanecháva otlačky.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše