O 16.00 hod. kupón: Xiaomi Amazfit s farebným displejom za 38.12€ z pôvodných 42.08€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Xiaomi pred pár týždňami oficiálne predstavila nový náramok spadajúcim do kategórie Amazfit.

Výrobcom je spoločnosť Huami, ktorá sa podieľa aj na výrobe populárnych náramkov Mi Band. Nový náramok Xiaomi Amazfit prichádza s 1.23 palcovým farebným IPS displejom, ktoré chráni odolné sklo Gorilla Glass. Náramok je vodotesný až do hĺbky 50m. Vďaka batérií s kapacitou 170 mAh náramok vydrží približne 12 dní na jedno nabitie.

Samozrejmosťou ako u náramkov Mi Band sú funkcie ako: merač spánku, meranie tepu, krokomer, notifikácie, meranie športových aktivít. Na displeji je možné čítať aj notifikácie, napríklad sms správy. Taktiež náramok zobrazuje informácie o počasí, nezabúdajme na funkcie ako je budík, stopky, odpočítavanie.

Rovnako ako náramky Xiaomi Band tento náramok sa páruje s aplikáciou Mi Fit, ktorá je kompatibilná s iOS a Android. Jazyk náramku je v čínštine, vďaka ikonkám na displeji viete presne ktorú funkciu na náramku spustíte, preto aj čínsky jazyk nemusí byť veľký problém.

Cena náramku sa v predaji pohybuje na úrovni 42.08.

Presne o 16.00 hod. bude platných 100 kupónov, ktoré sú zdielané aj so zahraničnými partnermi.

Vďaka kupónu s názvom: HNYear087

cena klesne na hodnotu približne: 38.12€.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi Amazfit náramok

Návod: ako použiť zľavové kupóny v e-shope

Paráda! Gearbest prepláca DPH!

Odporúčame vybrať poštovné typu Belgium Registred, ktoré je zadarmo. Ak by balík skončil na colnici, potrebné je platiť 20% DPH zo sumy objednávky, zahraničný e-shop Gearbest Vám tieto poplatky preplatí. Pre preplatenie je potrebné kontaktovať technickú podporu Gearbestu a zaslať im doklad o zaplatení. Následne Vám bude čiastka preplatená. Prípadne kontaktujte nás v online podpore a pomôžeme Vám.

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše