Vivo X20 Plus UD so snímačom otlačkov v displeji prešiel certifikáciou

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Synaptics, ktorá je známa výrobou touchpadov a snímačov otlačkov oficiálne na veľtrhu CES predstavila nový smartfón s integrovaným snímačom otlačkov priamo pod sklom displeja smartfónu.

Bol ním smartfón spoločnosti Vivo, ktorý počas veľtrhu CES bol neznámy. Presnejšie nebolo známe, presne ktorý smarfón spoločnosti Vivo tento snímač obsahuje. Nachádzal sa na stánku spoločnosti Synaptics, kde bolo možné novú technológiu otestovať. Nový snímač je odolný voči poškriabaniu, alebo vode, keďže je umiestnený pod sklom smartfónu. Taktiež má bezpečnostné prvky voči falšovaniu otlačkov. Aj keď odomknutie smarfónu prebiehalo na úrovni 0.6. – 0.7 sekúnd, oproti ostatným smartfónom na trhu s integrovaným snímačom otlačkov v tlačítku je doba odomykania vysoká. Podľa nových informácií spoločnosť Vivo tento model smartfónu predstaví oficiálne už tento mesiac.

Čínskym certifikačným úradom TENAA, ktorý je potrebný pre spustenie predaja nových smartfónov, prešiel nový model Vivo X20 Plus UD.

Nový model získa 6.43 palcový displej s rozlíšením Full HD+ v pomere 18:9. Displej bude vyrábaný technológiou OLED, keďže snímač otlačkov prstov integrovaný pod sklom displeja je možné umiestniť len u OLED panelov. Smartfón získa procesor Snapdragon 660, taktovaný na frekvenciu 2.2 GHz, nebude chýbať RAM s kapacitou 4GB, interné úložisko s kapacitou 128GB. Smartfón získa kapacitu batérie na úrovni 3900 mAh. Ohľadom fotoaprátu nový model získa hlavný duálny fotoaparát 12 a 5 megapixelový, predný fotoaparát 12 megapixelový. Očakávaná cena v predaji sa bude pohybovať na úrovni 574 dolárov.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše