50€ zľavový kupón pre nadupaný Elephone U Pro GLOBAL s bezdrôtovým nabíjaním, svietiacim notifikačným logom

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Elephone koncom januára prostredníctvom videa predstavila nové smartfóny Elephone U a Elephone U Pro. Ponúkame zľavový kupón pre model Pro, ktorému nechýba svietiace logo na zadnej strane, ktoré slúži aj ako notifikačná dióda. Poteší plná podpora LTE, smarfón dokonca obsahuje bezdrôtové nabíjanie.

Smartfón Elephone U Pro prichádza s 5.99 palcovým displejom v pomere 18:9, s rozlíšením Full HD+. Displej je vyrábaný technológiou OLED a je mierne zahnutý. Smartfón získava procesor Snapdragon 660 taktovaný na frekvenciu 2.2GHz, nechýba RAM s kapacitou 4 alebo 6GB, interné úložisko s kapacitou 64 alebo 128GB. Nový model získava hlavný duálny fotoaparát 13 megapixelový, predný fotoaprát 8 megapixelový. Hlavný fotoaparát videá dokáže nahrávať v rozlíšení 4K. Kapacita batérie dosahuje úroveň 3550 mAh s podporou bezdrôtového nabíjania. Na nabíjanie slúži USB konektor typu C. Smartfón je možné odomknúť na základe rozpoznania tváre majiteľa. Smartfón taktiež obsahuje snímač otlačkov prstov na zadnej strane. Logo na zadnej strane smartfónu je svietiace, slúži ako notifikačná dióda. Podpora NFC platieb.

Cena smartfónu Elephone U Pro v krásnom modrom alebo čiernom prevedení so 6GB RAM a 128GB interným úložiskom sa pohybuje v zníženej sume 381.40€.

Vďaka kupónu s názvom: GBMBP

cena klesne na hodnotu: 331.23€.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu so smartfónom Elephone U Pro

Odporúčame vybrať poštovné typu EU Express v sume 6.70€, kedy neplatíte ďalšie poplatky navyše pri doručení produktu. Prípadne poštovné Belgium Registred, kedy Vám e-shop dodatočne poplatky preplatí, ak by produkt skončil na colnici, toto poštovné je zadarmo.

Návod: ako použiť zľavové kupóny v e-shope

Paráda! Poštovné EU Express aj pri smartfónoch znova dostupné! Žiadne poplatky pri doručení!

Paráda! Gearbest prepláca DPH!

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše