Čo predstaví Apple na WWDC 2018?

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Každoročne spoločnosť Apple poriada vlastnú konferenciu WWDC v San Franciscu, ktorá je zameraná na operačné systémy iOS a MAC OS.

Spoločnosť Apple konferenciu poriada v mesiaci jún už niekoľko rokov. Aj tento rok to bude v rovnakom mesiaci.  Predpokladá sa, že to bude termín od 4. do 8. júna. Od tohtoročnej konferencie sa očakáva, že spoločnosť predstaví nový systém iOS 12 určený pre smartfóny, najnovšiu verziu WatchOS, tvOS a taktiež MacOS 10.14. V minulom roku spoločnosť na konferencií predstavila aj nové iPady.

V tomto roku sa očakáva, že spoločnosť na konferencií predstaví nový iPad Pro. Špekuluje sa, že získa podobný dizajn po vzore iPhone X. Jeho názov by mohol byť iPad X. Niektoré správy uvádzajú, že spoločnosť predstaví smartfón iPhone SE 2 tiež na tejto konferencií. Hardvér by smartfón mal získať z iPhonu 7, taktiež by smartfón mal podporovať bezdrôtové nabíjanie.

V minulom roku sa konferencie zúčastnilo približne 5000 vývojárov a 1000 inžinierov. V tomto roku by účastníkov malo byť ešte viac, aj napriek tomu, že vstupenky na konferenciu sa budú pohybovať na úrovni až 1599 dolárov. Konferencia bude dostupná aj online prostredníctvom stránky Apple.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše