Odhalené ceny smartfónov Samsung Galaxy S9 a S9+

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Samsung sa oficiálne zúčastní veľtrhu MWC –  Mobile World Congress v Barcelone, ktorý začína 26. februára a končí 1. marca.

Podľa informácií pripravované smartfóny Samsung Galaxy S9 a verzia Plus dizajnovo budú podobné ako súčasné modely Galaxy S8. Nové informácie odhaľujú ceny pripravovaných modelov.

Cena sa zvýši oproti ich predchodcom. Roland Quandt prostredníctvom Twitter účtu zverejnil, že smartfón Galaxy S9 na nórskom trhu príde s cenou 910. Verzia Plus s kapacitou 64GB sa bude pohybovať v cene 1014. Na nórskom trhu nové smartfóny prídu vo farebných prevedeniach Midnight Black, Coral Blue a nové farebné prevedenie Lilac Purple. Quandt tiež dodal, že ceny smartfónov pre škandinávske regióny ako je Nórsko sú vždy drahšie ako v Strednej Európe. Vo všeobecnosti sú ceny na európskom trhu vždy vyššie ako ceny v USA.

Nové smartfóny získajú 5.8 a 6.2 palcový Super AMOLED displej, s pomerom strán na úrovni 18.5 : 9. U nových modeloch nebude chýbať vlajkový procesor Snapdragon 845, smartfóny taktiež získajú procesor Exynos 9810 určený pre iné trhy. Ďalej sa očakáva RAM na úrovni 4 alebo 6GB. Menší model získa batériu s kapacitou 3000 mAh, verzia Plus získa batériu s kapacitou 3500 mAh. Nové smartfóny spoločnosť predstaví o deň skôr, presnejšie 25. februára. Predobjednávky na nové smartfóny majú začať 1. marca. Odoslanie prvým zákazníkom 16. marca.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše