Nadupané smartfóny Xiaomi Redmi 5 / Plus GLOBAL si môžeš objednať, darčekový poukaz zadarmo

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Zahraničný e-shop konečne ponúka v GLOBAL variante smartfóny Xiaomi Redmi 5 a Xiaomi Redmi 5 Plus. Taktiež ponúkame 8 dolárový kupón na ďalší nákup.

Smartfón Xiaomi Redmi 5 prichádza s 5.7 palcovým displejom s rozlíšením HD+, 1440 x 720 pixelov, v pomere 18:9. Smartfón získava RAM s kapacitou 2 alebo 3GB, interné úložisko na úrovni 16GB alebo 32GB, ktoré je možné rozšíriť prostredníctvom Micro SD kariet. Slot obsahuje hybridný, čiže 2 simkarty, alebo 1 simkarta a 1 Micro SD karta. Smartfón získava procesor Snpadragon 450 taktovaný na frekvenciu 1.8GHz s grafickým adaptérom Adreno 560. Hlavný fotoaparát smartfón obsahuje 12 megapixelový, predný fotoaparát 5 megapixelový.
Kapacita batérie dosahuje úroveň 3300 mAh.

V balení nechýba púzdro
V balení nechýba púzdro

Aktuálna cena smartfónu vo variante s 3GB RAM a 32GB interným úložiskom sa pohybuje v sume: 129.34€. Uvedená varianta je GLOBAL ROM s plným LTE, nechýba slovenčina, EU adaptér.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu so smartfónom Xiaomi Redmi 5

Odporúčame vybrať poštovné typu EU Express v sume 7.31€, kedy neplatíte ďalšie poplatky navyše pri doručení produktu. Prípadne poštovné Belgium Registred, kedy Vám e-shop dodatočne poplatky preplatí, ak by produkt skončil na colnici, toto poštovné je zadarmo.

Návod: ako použiť zľavové kupóny v e-shope

Paráda! Poštovné EU Express aj pri smartfónoch znova dostupné! Žiadne poplatky pri doručení!

Paráda! Gearbest prepláca DPH!

Xiaomi Redmi 5 Plus

Smartfón Xiaomi Redmi 5 Plus prichádza s 5.99 palcovým displejom s rozlíšením Full HD+, 2160 x 1080 pixelov, v pomere 18:9. Smartfón získava RAM s kapacitou 3 alebo 4GB, interné úložisko na úrovni 32GB alebo 64GB, ktoré je rozšíriť prostredníctvom Micro SD kariet. Slot obsahuje hybridný, čiže 2 simkarty, alebo 1 simkarta a 1 Micro SD karta. Smartfón obsahuje procesor Snapdragon 625 taktovaný na frekvenciu 2GHz. Hlavný fotoaparát smartfón obsahuje 12 megapixelový, predný fotoaparát 5 megapixelový. Kapacita batérie dosahuje úroveň 4000 mAh.

 

V balení nechýba púzdro
V balení nechýba púzdro

Cena modelu s 3GB RAM a 32GB interným úložiskom sa pohybuje na úrovni: 149.24€.

Smartfón obsahuje nadstavbu MIUI9 so všetkými jazykmi. V balení sa nachádza EU adaptér. Smartfón je vo verzií GLOBAL – nechýba plná podpora LTE.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu so smartfónom Xiaomi Redmi 5 Plus

Odporúčame vybrať poštovné typu EU Express v sume 5.84€, kedy neplatíte ďalšie poplatky navyše pri doručení produktu. Prípadne poštovné Belgium Registred, kedy Vám e-shop dodatočne poplatky preplatí, ak by produkt skončil na colnici, toto poštovné je zadarmo.

V spolupráci so zahraničným e-shopom Gearbest sme si pre čitateľov pripravili menší darček. Ponúkame 8 dolárový poukaz po objednávke hociktorého Xiaomi smartfónu z webového e-shopu Gearbest.

Potrebné je:

  1. Objednať si Xiaomi smartfón z webovej stránky Gearbest.
  2. Následne na náš e-mail admin@xiaomiphone.sk nám zaslať číslo objednávky a vašu e-mailovú adresu registrovanú v e-shope Gearbest, pod ktorou nakupujete.
  3. Do 48 hodín Vám na účet Gearbest bude pripísaná čiastka 8 dolárov na nákup – pri momentálnom kurze to vychádza približne 6.64.

Po pripísaní na účet ak budete objednávať ďalší tovar, pod kolonku platby sa vám zobrazí možnosť GB Gift Card, kde vyberiete daný poukaz a použijete ho.

Poukaz môže byť použitý na kúpu hocijakého tovaru. Poukaz funguje spôsobom, že do hodnoty 8 dolárov, čiže 6.64, môže byť maximálna konečná suma objednávky. Čiže v objednávke môže byť viac produktov, ale len do konečnej výslednej sumy 8 dolárov. Napríklad produkty z kategórie: https://www.gearbest.com/zone-deals.html

Ponuka platí pre objednávky od 1. februára 2018 do 28. februára 2018 – nastavenie 8 dolárového kupónu na Váš Gearbest účet platí len v tomto termíne, dodatočné uplatnenie po tomto termíne spätne sa nenastavuje. 8 dolárový kupón nemá dobu expirácie, môžete ho použiť aj po termíne 28. február.

 

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše