Huawei P20, P20 Pro, P20 Lite v reálnej podobe: model Pro získa tri zadné fotoaparáty

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Uznávaný leaker Roland Quandt zverejnil podobu pripravovaných smartfónov spoločnosti Huawei. Spoločnosť Huawei na vlastnej konferencií 27. marca plánuje predstaviť smartfóny série P20.

 

Huawei P20 získa farebné prevedenia: čierna, modrá, ružová. Aj tento model získa výrez v displeji, narozdiel od ostatných smartfónov s výrezom v displeji, snímač otlačkov prstov bude umiestnený na prednej strane. Na zadnej strane sa bude nachádzať vertikálne umiestnený duálny fotoaparát Leica. Procesorom smartfónu bude Kirin 970. Smartfón získa 24 megapixelový predný fotoaparát. Očakáva sa kapacita batérie na úrovni 3400 mAh.

Huawei P20 Pro získa farebné prevedenia: čierna, modrá, fialová. Predchádzajúce informácie naznačovali, že tento model aj model P20 získajú OLED displej s rozlíšením 2280 x 1080 pixelov s pomerom displeja na úrovni 19:9. Snímač otlačkov prstov bude umiestnený taktiež na prednej strane. Na zadnej strane sa bude nachádzať vertikálne umiestnený duálny fotoaparát, pod ktorým sa nachádza samostatný ďalší fotoaparát. Fotoaparáty sú vyrábané spoločnosťou Leica. Procesorom smartfónu bude Kirin 970. Smartfón získa 24 megapixelový predný fotoaparát. Očakáva sa kapacita batérie na úrovni 4000 mAh.

Huawei P20 Lite získa farebné prevedenia: čierna, modrá, ružová. Smartfón má získať displej s rozlíšením Full HD+ v pomere 19:9. Snímač otlačkov prstov bude umiestnený na zadnej strane smartfónu. Na zadnej strane sa bude nachádzať vertikálne umiestnený duálny fotoaparát 16 a 2 megapixelový. Procesorom smartfónu bude Kirin 659. Očakáva sa kapacita batérie na úrovni 2900 mAh.

Podľa predbežných informácií cena modelu Huawei P20 Lite sa bude pohybovať na úrovni 369, cena modelu Huawei P20 na úrovni 679, cena modelu Huawei P20 Pro na úrovni 899€.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše