Spoločnosť Xiaomi predstavila umývačku riadu, ktorú je možné ovládať smartfónom

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Xiaomi prichádza na trh s ďalším novým produktom.

Novým produktom je umývačka riadu. Tento produkt vznikol prostredníctvom crowdfundingovej kampane, čiže predbežným záujmom užívateľov o kúpu produktu. Pre spoločnosť Xiaomi novú umývačku Yunmi Smart vyrába spoločnosť Yunmi, ktorá vyrába napríklad populárne Xiaomi váhy.

Nová umývačka používa čerpadlo vyrábané talianskou spoločnosťou Weike a je schopná poskytnúť vysoký tlak vody na úrovni 15000pa. Okrem toho má nový umývačka trojrozmernú technológiu rozprašovania vody, umývačka je schopná dosahovať teplotu vody na úrovni 70 °C. Na sušenie riadu umývačka obsahuje japonský systém sušenia teplým vzduchom PTC.

Umývačka podporuje niekoľko režimov rýchleho umývania, pri ultra-rýchlom režime dokáže vyčistiť riad behom 30 minút. Okrem toho sú k dispozícií štandardné, ekonomické a vlastné režimy. Taktiež je možné novú umývačku ovládať prostredníctvom aplikácie v smartfóne.

Pokiaľ ide o cenu, počas crowdfundingovej kampane cena umývačky bola na úrovni 315 dolárov. Produkt je momentálne vypredaný, do ostrého predaja vstúpi v cene 394 dolárov. Zatiaľ nie je isté, kedy presne bude umývačka v predaji dostupná.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše