Tieto pozadia získa smartfón Xiaomi Mi 6X: príde už 25. apríla

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Viceprezident spoločnosti Xiaomi Lin Bin zverejnil podobu nových pozadí, ktoré získa pripravovaný model Xiaomi Mi 6X.

Spoločnosť Xiaomi nový model predstaví už 25. apríla. Na novej upútavke čínsko-kanadský herec a spevák Krisa Wu známy pod menom Wu Yifan, s ktorým spoločnosť Xiaomi už dlhšie spolupracuje prezentuje, odhaľuje podobu zadnej strany modelu Xiaomi Mi 6X. Smartfón sa taktiež objavil na prvých fotkách ešte pred samostným predstavením.

Ešte začiatkom tohto mesiaca certifikačným úradom TENAA prešiel nový model smartfónu Xiaomi Mi 6X. Nový model Xiaomi Mi 6X pobeží na nadstavbe MIUI. Rovnako ako to bolo u modelu Xiaomi Mi 5X, aj nový model sa bude predávať vo verzií s operačným systémom Android One, kedy názov smartfónu bude Xiaomi Mi A2. Tento model by mal byť predstavený samostatne, na indickom trhu. Smartfón získa podobný dizajn, aký obsahuje Xiaomi Redmi Note 5 Pro.

Od nového modelu sa očakáva, že získa procesor Snapdragon 660. Počíta sa s RAMna úrovni 4 alebo 6GB, interné úložiská na úrovni 32, 64, alebo 128GB. Displej smartfón získa 5.99 palcový s rozlíšením Full HD+.

Redaktor fóra XDA Developers Mishaal Rahman prišiel s informáciu, že smartfón získa duálny fotoaparát so snímačom Sony IMX486 12 megapixelovým + Sony IMX376 20 megapixelovým. Predný fotoaparát smartfón má získať 20 megapixelový, so snímačom Sony IMX 376.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše