33€ zľavový kupón: Nový Xiaomi batoh s futuristickým dizajnom konečne v predaji

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť pred pár týždňami predstavila nový batoh.

Batoh Xiaomi Mi Geek Sholder je určený pre hráčov a gadget nadšencov. Batoh má futuristický vzhľad s geometrickým dizajnom mozaiky. Na výrobe produktu sa podieľa spoločnosť 90 Minutes, ktorá už pre spoločnosť Xiaomi vyrába batohy alebo kufre. Nový batoh je vyrobený z matnej látky, ktorá je odolná voči vode. V batohu je možné prenášať 15.6 palcové notebooky, taktiež batoh obsahuje rôzne priehradky určené pre slúchadlá, myš, USB kľúče.

Jeho cena sa pohybuje na úrovni: 109.61€.

Vďaka kupónu s názvom: Xiaomi8989

cena klesne na hodnotu: 76.41€.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi batoh

Odporúčame vybrať poštovné typu Netherlands Registred, ktoré je zadarmo. Ak by balík skončil na colnici, potrebné je platiť 20% DPH zo sumy objednávky, zahraničný e-shop Gearbest Vám tieto poplatky preplatí. Pre preplatenie je potrebné kontaktovať technickú podporu Gearbestu a zaslať im doklad o zaplatení. Následne Vám bude čiastka preplatená. Prípadne kontaktujte nás v online podpore a pomôžeme Vám.

Paráda! Gearbest prepláca DPH!

Návod: ako použiť zľavové kupóny v e-shope

 

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše