Dlho očakávaná nadstavba MIUI 10 je realitou: získava tieto funkcie

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Xiaomi dnes predstavila novú operačnú nadstavbu MIUI 10.

Nadstavbu MIUI vo svojich Xiaomi smartfónoch využíva približne 190 miliónov ľudí po celom svete.

Medzi prvou novinkou patrí zmena vzhľadu multitaskingu. Táto zmena je opodstatnená, teraz je lepšie prispôsobená hlavne pre smartfóny, ktoré využívajú nový pomer displeja na úrovni 18:9. Vďaka tomuto preusporiadaniu je možné na obrazovke vidieť až šesť spustených aplikácií.

Ďalšia nová funkcia je umelá inteligencia. Vďaka umelej inteligencií aplikácie načítate vo svojom smartfóne okamžite, keďže umelá inteligencia študuje vaše správanie a predvída, aké aplikácie najčastejšie používate. Umelá inteligencia je dostupná aj pri fotografovaní, dokonca nechýba podpora aj u starších modelov vrátane Xiaomi Mi5 alebo Xiaomi Note 2.

Ďalšou funkciou je manažér šikovnej domácnosti. V smartfóne tak pribudne nové zobrazie vašich produktov šikovnej domácnosti. Nebude tak potrebné spustiť aplikáciu Mi Home, všetky vaše pripojené zariadenia sa zobrazujú priamo v systéme MIUI.

Ďalšou funkciou je režim jazdy. Táto funkcia sa využije skôr v Číne, kedy smartfón spolieha na vaše hlasové príkazy. Používatelia budú tak môcť jednoducho používať navigáciu, hlasovými povelmi uskutočňovať hovory a podobne.

MIUI 10 ako prvý získajú smartfóny Xiaomi Mi8 v júni, ďalšie vlna aktualizácií pre ďalšie smartfóny je naplánovaná na júl.

 

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše