Exkluzívny kupón: Xiaomi Amazfit s výdržou 45 dní v krásnom bielom len 48.15€ z pôvodných 51.59€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Zahraničný e-shop momentálne ponúka Xiaomi Amazfit hodinky v krásnom bielom prevedení s kupónom lacnejšie.

Spoločnosť Xiaomi v spolupráci so spoločnosťou Huami, ktorá vyrába populárne náramky Xiaomi Band, prestavila nedávno nové hodinky. Hodinky Huami Amazfit Pace Lite Version prichádzajú s 1.28 palcovým displejom s rozlíšením HD, ktorých dizajn je krásny, čistý, jednoduchý. Vážia iba 18 gramov, s remienkom 32 gramov. Displej chráni Gorilla Glass sklo s pekným 2.5 stupňovým zahnutím. Hodinky obsahujú GPS modul spoločnosti Sony, vďaka čomu vyhodnocujú trasu presnejšie.

Podporujú športové módy ako: beh, chôdza, jazda na bicykli. Tiež je tu voľba kontinuálneho monitorovania tepu v určitých časových intervaloch. Nové hodinky tiež majú certifikáciu IP68, vďaka ktorej sú vode-odolné. Displej obsahuje reflexnú vrstvu, vďaka ktorej je dokonale viditeľný na priamom slnečnom svetle. Spoločnosť Huami si na nových hodinkách dala skutočne záležať, obsahujú batériu s kapacitou 190mAh vďaka ktorej vydržia až 45 dní na jedno nabitie. Ďalej obsahujú bežné funkcie ako push notifikácie, merianie spánku a podobne.

Cena produktu v bielom prevedení sa pohybuje v zľave na úrovni: 51.59€. Vďaka kupónu s názvom: HSC4thD293

cena klesne na hodnotu: 48.15€.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi Amazfit hodinky

Paráda! Gearbest prepláca DPH!

Odporúčame vybrať poštovné typu Belgium Registred, v sume 1.42. Ak by balík skončil na colnici, potrebné je platiť 20% DPH zo sumy objednávky, zahraničný e-shop Gearbest Vám tieto poplatky preplatí. Pre preplatenie je potrebné kontaktovať technickú podporu Gearbestu a zaslať im doklad o zaplatení. Následne Vám bude čiastka preplatená. Prípadne kontaktujte nás v online podpore a pomôžeme Vám.

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše