Exkluzívny kupón: Zlatý XIAOMI Mi A1 64GB GLOBAL za 147.90€ z pôvodných 166.59€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Xiaomi v minulom roku na indickom trhu predstavila nový smartfón s názvom Xiaomi Mi A1.

Xiaomi Mi A1 prichádza s 5.5 palcovým displejom s rozlíšením Full HD, procesorom Snapdragon 625, RAM s kapacitou 4GB, interným úložiskom s kapacitou 64GB. Smartfón obsahuje batériu na úrovni 3080mAh. Snímač otlačkov prstov nájdeme na zadnej strane smartfónu. Nechýba duálny fotoaparát 12 megapixelový, ktorý podľa spoločnosti je veľmi podobný fotoaparátu v smartfóne iPhone 7 Plus. Smartfón má krásne kovové prevedenie a je tenký len 7.3mm. Farebné prevedenia: čierna, zlatá, ružová zlatá. Na nabíjanie slúži USB port typu C. Matné čierne prevedenie nezanecháva otlačky.

Cena modelu v zlatom prevedení sa pohybuje na úrovni 166.59€.

Vďaka kupónu s názvom: GBsale193 cena klesne na hodnotu: 147.90€. Nový smartfón obsahuje systém Android One, plná podpora LTE, všetky jazyky.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu so smartfónom Xiaomi Mi A1 GLOBAL

Odporúčame vybrať poštovné typu EU Express v sume 7.49€, kedy neplatíte ďalšie poplatky navyše pri doručení produktu. Prípadne poštovné  Belgium Registred, kedy Vám e-shop dodatočne poplatky preplatí, ak by produkt skončil na colnici, toto poštovné je zadarmo.

Návod: ako použiť zľavové kupóny v e-shope

Paráda! Poštovné EU Express aj pri smartfónoch znova dostupné! Žiadne poplatky pri doručení!

Paráda! Gearbest prepláca DPH!

 

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše