Paráda! Snímač otlačkov v displeji u Xiaomi Mi8 Explorer Edition funguje aj bez prebudenia displeja!

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Xiaomi dnes okrem základnej verzie smarfónu Xiaomi Mi8 predstavila aj variantu Xiaomi Mi8 Explorer Edition.

Tento model smartfónu narozdiel od modelu Mi8, ktorý má snímač otlačkov prstov na zadnej strane, model Mi8 Explorer Edition obsahuje snímač otlačkov prstov integrovaný v displeji. Smartfón sa objavil na prvom videu, ktoré jasne dokazuje, že snímač prostov integrovaný v displeji bude fungovať skvele. Vďaka technológií Olways On Displej, displej je stále aktívny a tým pádom snímač otlačkov prstov funguje aj bez potrebného prebudenia smartfónu na bočnej strane.

Smartfón Xiaomi Mi8 Explorer Edition prichádza so 6.21 palcovým AMOLED displejom s rozlíšením Full HD+,v pomere 18.7 : 9. Smartfón obsahuje vlajkový procesor Snapdragon 845, v AnTutu nový smartfón dosiahol skóre 301 472 bodov, vďaka ktorým sa zaraďuje ako najvýkonnejší smartfón na trhu. Smartfón získava 128GB interné úložiskoRAM je na úrovni 8GB.

Predný fotoaparát smartfón získava 20 megapixelový, hlavný fotoaparát smartfón získava duálny 12 megapixelový, kedy fotoaparát smartfónu patrí medzi jeden z najlepších na trhu. V teste DxOmark fotoaparát dosiahol 105 bodov, čo je viac ako smartfón iPhone X, alebo model Xiaomi Mix 2S. Tak ako sa predpokladalo Xiaomi Mi8 získava nový duálny GPS čip, ktorý je presnejší. Kapacita batérie nového modelu dosahuje úroveň 3400 mAh. Nechýba podpora nového typu rýchlonabíjania Quick Charge 4+.

Smartfón získava snímač otlačkov integrovaný v displeji. Zadná strana smartfónu je priehľadná. 

Nový smartfón ako prvý Android smartfón na svete získava možnosť odomknutia smartfónu tvárou s použitím 3D skenovania, rovnaká technológia sa nachádza v iPhone X.

Nechýba podpora AI, vďaka ktorej výsledné fotografie sú krajšie.

Cena smartfónu vo variante s 8GB RAM a 128GB interným úložiskom sa bude predávať v cene: 496€.

Predobjednávky na smartfón v Číne začínajú dnes, do ostrého predaja vstupuje v Číne 5. júna.

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše