Smartfón s bezdrôtovým nabíjaním, 64GB úložiskom, 4200 mAh batériou v 12% zľave: v GLOBAL variante za 145.82€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť THL má na trhu nový model smartfónu, ktorému nechýba bezdrôtové nabíjanie.

Smartfón THL Knight 2 prichádza so 6 palcovým displejom s rozlíšením HD+, v pomere 18:9. Smartfón obsahuje procesor Mediatek MTK6750, nechýba RAM s kapacitou 4GB, interné úložisko s kapacitou 64GB. Hlavný fotoaparát nového modelu je duálny 13 a 5 megapixelový, predný fotoaprát 8 megapixelový. Kapacita batérie dosahuje úroveň 4200 mAh, smartfón je možné nabíjať bezdrôtovo, prostredníctvom Qi nabíjačiek. Samozrejme je možné smartfón nabíjať aj prostredníctvom USB typu C káblika. Smartfón má plnú podporu LTE sietí vďaka frekvencií B20. Operačným systémom smartfónu je Android 7.

Cena smartfónu sa pohybuje momentálne v 12% zľave, v predajnej cene 145.82€.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu so smartfónom THL Knight 2

Odporúčame vybrať poštovné typu EU Priority Line, alebo EU Express, kedy neplatíte ďalšie poplatky navyše pri doručení produktu. Prípadne poštovné Netherlands Registred alebo Belgium Registred, kedy Vám e-shop dodatočne poplatky preplatí, ak by produkt skončil na colnici, toto poštovné je zadarmo.

Paráda! Poštovné EU Express aj pri smartfónoch znova dostupné! Žiadne poplatky pri doručení!

Paráda! Gearbest prepláca DPH!

 

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše