Špeciálna edícia smartfónu Xiaomi Mix 2S prichádza

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Xiaomi oznámila príchod novej limitovanej edície smartfónu Xiaomi Mix 2S.

Spoločnosť Xiaomi a Britské múzeum spoločne vytvorili dizajn novej limitovanej edície Xiaomi Mix 2S Art Special Edition. K smartfónu je dodávané špeciálne púzdro, ktoré je obohatené motívmi z obdobia renesancie. Na zadnej strane smartfónu nájdeme logo Britského múzea. Predaj limitovanej edície v Číne začína zajtra v cene 675 dolárov.

Smartfón Xiaomi Mix 2S prichádza s 5.99 palcovým displejom s rozlíšením Full HD+(2 160 x 1080 pixelov), v pomere 18:9. Smartfón získava nový vlajkový procesor Snapdragon 845 taktovaný na frekvenciu 2.8GHz, nechýba RAM s kapacitou 6 alebo 8GBinterné úložiská s kapacitou 64, 128 alebo 256GB. Kapacita batérie modelu dosahuje úroveň 3400 mAh, smartfón je možné nabíjať aj bezdrôtovo. Samozrejmosťou je aj klasické nabíjanie prostredníctvom USB typu C konektora, s podporou rýchlonabíjania Quick Charge 3.0.

Tak ako sa predpokladalo smartfón získava podporu AI pri fotografovaní. Vďaka tejto technológií je možné využívať umelú inteligenciu pri fotkách, vďaka ktorej je možné zábery vylepšiť. U nového modelu sa zlepšil duálny fotoaparát 12 megapixelový, ktorý dokáže konkurovať najdrahším smartfónom na trhu. Fotoaparát podporuje automatické zaostrovanie a 4-osú stabilizáciu. V hodnotení DxOMark smartfón získal 97 bodov. Toto hodnotenie porovnáva najlepšiu kvalitu fotografií u smartfónov. 97 bodov v tomto hodnotení má ja napríklad iPhone X. Predný fotoaprát nový model získava 5 megapixelový, ktorý podporuje funkciu rozpoznávania tváre majiteľa. Taktiež je možné smartfón odomknúť aj prostredníctvom snímača otlačkov prstov umiestneného na zadnej strane.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše