Xiaomi Mi7 odhalený v reálnej podobe

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Xiaomi už 23. mája predstaví vlajkový model smartfónu Xiaomi Mi7.

Na prvom obrázku vyššie sa odhaľujú dva smartfóny pravdepodobne základná varianta Xiaomi Mi7 a verzia Xiaomi Mi 7 Plus. Na ďalšom obrázku máme možnosť vidieť podobu smartfónu Xiaomi Mi7, ktorý skutočne získa výrez v displeji, podobný ako u smartfónu iPhone X.

Smartfón bude bežať na operačnej nadstavbe MIUI9 na Androide Oreo. Smartfón Xiaomi Mi7 ako prvý smartfón spoločnosti má získať funkciu AlwaysOn, vďaka ktorej bude na displeji zobrazovať čas nepretržite. Nedávne informácie taktiež odhalili, že smartfón získa batériu s kapacitou 3 170 mAh, ktorá je menšia ako u súčasného modelu Xiaomi Mi6, ktorý obsahuje batériu s kapacitou 3350 mAh.

Od modelu Xiaomi Mi7 sa očakáva, že získa 5.6 palcový OLED displej s rozlíšením Full HD+, v pomere 18:9. Nebude chýbať RAM s kapacitou 6 až 8GB. Hlavný fotoaparát nový model získa duálny 16 megapixelový. Predný fotoaparát by smartfon mal získať 13 megapixelový. Prechádzajúce informácie odhalili, že smartfón príde aj vo variante Plus, ktorá získa 6.01 palcový displej. 

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše